Loading

Înscrieţi-vă astăzi pentru o doză de viaţă sănătoasă şi o cauză nobilă!

 

Înscrierile la evenimentul de ciclism al anului din Oltenia intră pe ultima sută de metri. Pentru cele două trasee de competiţie, de 31 km şi respectiv 55 km s-au înscris deja peste 150 de participanţi, anunţându-se un concurs memorabil pentru toţi iubitorii mersului pe bicicletă din regiune.

Pentru aceia care nu vor neapărat să işi testeze forţa şi aptitudinile, dar le place să pedaleze, evenimentul include şi secţiunea Family – o plimbare de aproximativ 4 km pe străzile din Râmnicu Vâlcea, în timp ce în parcul Zăvoi, familiile sunt aşteptate cu diverse activităţi de divertisment şi recreere.
Evenimentul din 31 august încurajează, de asemenea, şi responsabilitatea socială a participanţilor, toate fondurile colectate în urma acestuia fiind folosite pentru achiziţionarea de echipament sportiv pentru o instituţie de învăţământ din judeţ.
Grupul CEZ în România alături de Hypersport, Padina Fest şi PAD Energy Group vă invită să vă asiguraţi cât mai curând locul în cursa de ciclism a anului din Oltenia!
Maratonul Olteniei este autorizat de Federaţia Română de Ciclism şi organizat cu sprijinul Primăriei Râmnicu Vâlcea, al Consiliului Judeţean Vâlcea şi al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Vâlcea.
Înainte de înscriere, vă rugăm să consultaţi Regulamentul concursului accesând http://www.maratonulolteniei.ro/regulament/. Detalii privind facilităţile de cazare oferite sunt disponibile accesând http://www.maratonulolteniei.ro/despre/cazare/. Mai multe informaţii puteţi găsi la www.maratonulolteniei.ro şi www.facebook.com/maratonulolteniei.
Vă aşteptăm cu drag!

Departamentul Relaţii Publice
CEZ România

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.