752 total views

Şedinţa extraordinară a Organizaţiei PSD Goleşti a avut loc, vineri 15 ianuarie, pentru a-şi desemna candidatul la funcţia de primar. Pe buletinele de vot au fost înscrişi doar doi membrii şi anume, Mihai Ioan şi Florin Nicula, iar rezultatul a fost de 35 la 31.

PSDLa un asemenea vot strâns, cei doi făcând echipă vor reuşi să-l debarce pe Şerban. Probabil, se gândesc încă de pe acum la o echipă de consilieri cu care să-şi pună în practică proiectele de viitor pentru comuna Goleşti. Şi totuşi, preşedintele organizaţiei PSD Goleşti, Radu Gheorghe, nu doar că nu a fost înscris pe buletinul de vot, dar se pare că nu are curajul să-şi asume o astfel de candidatură.

Varianta câştigătoare a PSD Goleşti, Mihai Ioan

În urma votului, cu o diferenţă de patru voturi, Mihai Ioan este candidatul PSD la alegerile locale din iunie 2016, pentru funcţia de primar. Se ştie în rândul consilierilor că Mihai Ioan de mai bine de un an se implică în activităţile comunei, participă la fiecare şedinţă de Consiliu Local, luând pulsul problemelor cu care localitatea se confruntă, analizând activitatea fiecărui consilier, constatând şi apreciind în acelaşi timp, activitatea consilierilor PSD, Radu Gheorghe, preşedintele organizaţiei şi a consilierului Jianu Nicolae. Aceştia, se pare că sunt cei mai vocali, dar şi cei mai implicaţi, în dezbaterile din majoritatea şedinţelor.

Pulsul cetăţenilor

Într-o deplasare personală am cules câteva informaţii. După ce am discutat cu câţiva cetăţeni din comună, susţinerea cea mai mare se îndreaptă către Mihai Ioan, fiind un om al locului, născut şi crescut acolo. În ultima perioadă, prezenţa acestuia şi implicarea în problemele localităţii i-a adus un val de simpatie din partea goleştenilor care vor schimbarea lui Şerban, recunoscând că este timpul pentru o schimbare ( 3 mandate, Şerban!) şi că ar fi cel mai în măsură să le reprezinte interesele locale din iunie 2016.

Distribuie

Un comentariu

  1. Eu lucrez cu omul asta de mai bine de 12 ani .Sunt din Targoviste,deci nu am leg. cu ce se intampla acolo si vreau sa va spun ,fara a-i face reclama ca e unul dintre cei mai seriosi parteneri pe care i-am avut.Nici macar nu mi-a spus ca si el v-a candida.Am aflat din ziare.Bafta va doresc in ceea ce inteprindeti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.