1,324 total views

Astăzi, începând cu orele 17.00, la Filarmonica “Ion Dumitrescu” va avea loc dezbaterea publică a proiectului de buget local al municipiului Râmnicu Vâlcea pentru anul 2016.

Vasile Cocos

Bugetul local al municipiului pentru prima dată se doreşte a fi constituit ţinând cont şi de cerinţele râmnicenilor. La primărie vin zilnic cetăţeni care sesizează conducerii că în zonele unde locuiesc ar trebui anumite schimbări sau reparaţii.

În acest sens, viceprimarul municipiului Vasile Cocoş susţine că “am muncit foarte mult la construcţia bugetului , pentru a-i da o formă cât mai realistă şi împreună cu primarul Gigi Matei, am realizat pentru prima dată un buget realist care a ţinut cont de doleanţele multor râmniceni. În condiţiile în care, în anul 2015 au apărut cheltuieli suplimentare cu drepturi salariale pentru care executivul a găsit soluţii de acordare aproape în totalitate, acum ne-am luat măsuri. Acest lucru a fost favorizat şi de faptul că anul 2015 s-a încheiat cu un excedent substanţial, creat în majoritate din economii la achiziţiile de bunuri şi servicii realizate prin licitaţii publice şi nu încredinţări directe. Printre solicitările cetăţenilor putem enumera câteva mai importante şi anume, modernizarea anumitor drumuri din municipiu, modernizarea parcului auto – Pieţe Prest, ETA, ADP sau reabilitări termice de blocuri”.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.