219 total views

„Punctul zero” cum este ştiută zona din centru Râmnic-ului sau Parcul “Mircea cel  Bătrân”, s-a transformat pentru două zile în parcul…belşugului şi distracţiei.

Vâlcenii sunt aşteptaţi în acest weekend, în centrul oraşului, unde este organizată “Ziua Recoltei” şi unde şi-au dat întâlnire peste 20 de producători agricoli şi câţiva artişti, care întreţin încă de la deschiderea evenimentului buna dispoziţie. Peste 20 de producători din mai multe zone ale ţării, care au avut spre vânzare de la legume şi fructe, lactate, carne, miere, până la flori şi obiecte decorative şi-au expus mărfurile dis-de-dimineaţă.

Cumpărătorii nu au întârziat să apară. Mulţi dintre ei şi-au făcut mici provizii pentru iarnă, achiziţionând fiecare ce a avut nevoie. Cei însetaţi şi-au putut ostoi setea cu must, care s-a vândut cu 2 lei paharul. După ce au dat o raită pe la standuri şi şi-au făcut şi o parte din proviziile pentru iarnă, vâlcenii s-au putut odihni la una dintre terasele amenajate în zonă şi şi-au putut potoli foamea cu mici, cârnaţi, pastramă sau frigărui, care au dat un adevărat „concert” pe grătarele încinse ale comercianţilor. Nu putea lipsi din decor muzica tradiţională.

clik pe imagini pentru o bună vizualizare, unde veţi pute vedea cum – Frâncu se ia de Cîlea şi Cernătescu din cauza organizării acestui eveniment, că nu i-a parvenit lui personal nu ştiu ce listă, Fâncu dă directive să înceapă odată deschiderea, Cîlea îi spune lui Sami Vâlcu că nu e bine ce face cu nu ştiu ce pliant, cum ţine Frâncu de busuioc-ul primit de la Margareta, ca de tricolorul de pe piept de la primărie, cum Rădulescu refuză să dea mâna cu Frâncu, cum Bogdan Pruteanu îl ia la întrebări pe Rădulescu de ce nu a venit în faţă – că primarul îi dadea şi lui voie să ia cuvântul – că aşa ar fi fost frumos, cum şi-a luat Gogîrnoiu opinci…cât tupeu a avut  Şindilaru să-şi parcheze “jeep-ul”……şi altele

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.