114 total views

Vineri, deputatul Romeo Rădulescu a susţinut ca deobicei conferinţa de presă. De această dată a criticat foarte dur USL-ul, pe care-l consideră vinovat de blocarea multor proiecte, cum ar fi şi cel de la Voineasa.

“Toţi ne aducem aminte de proiecte fantomă… Proiectul Vâlcea-Vâlcele a fost lăsat de izbelişte de tătuca Iliescu (PSD), imediat după Revoluţie. A rămas o ruină. N-aş vrea ca şi pârtia de la Vidra să devină o ruină, pe acelaşi principiu al PSD-ului – condus de Victor Ponta tot cam în stilul Iliescu. Aş vrea ca, în această iarnă, să se schieze la Voineasa. Din păcate, am înţeles că rectificarea bugetară pe care o aştepta o ţară întreagă va fi negativă”,a spus liderul PD-L Râmnicu Vâlcea.

Cu ochii pe Frâncu
Democrat-liberalul nu a ezitat să pună din nou “tunurile” pe Emilian Frâncu. “Am aflat că primarul “reîntors” le-a cerut angajaţilor primăriei rapoarte de activitate pe ultimele 5 luni. Eu vreau să-i aduc aminte domnului Frâncu că dânsul are obligaţia să-şi facă raportul primarului, la un an de la mandat. I-o cere chiar şi legea. Aş vrea să facă acest raport şi să scrie ce a făcut în ultimele luni. Dacă le cere angajaţilor să facă rapoarte detaliate pe ultimele 5 luni, să facă şi el un raport către cetăţenii acestui oraş.

Vizită la Grupul Şcolar Căpitan Nicolae Pleşoianu
Emilian Frâncu are un tupeu fantastic. A fost la aniversarea Grupului Şcolar Căpitan Nicolae Pleşoianu şi s-a apucat să le ţină teorie elevilor. “Ce au înţeles acei elevi? Că primarul se duce la puşcărie, iar pe urmă vine şi-i învaţă cum să fure, să ceară mită… De aceea, noi îi cerem lui Frâncu să demisioneze. I-am mai cerut-o şi până acum. Nu cred că şi-o va da, însă noi trebuie să ne facem datoria, să-i ocrotim pe cetăţeni, care sunt supuşi jafului. De ce? USL le-a promis ceva şi le-a dat altceva. Le-a promis diminuarea preţului la căldură, dar l-a majorat… iar exemplele ar putea continua, ne spune parlamentarul Rădulescu
Se măresc taxele şi impozitele, traiul râmnicenilor se scumpeşte de la o zi la alta, iar singura investiţie marca Frâncu este o toaletă publică în Ostroveni”.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.