319 total views

Recent ai spus celebrul „Da” și îți dorești să te ocupi personal de organizarea minunatului eveniment? Este foarte important ca atunci când îți propui să te ocupi de planurile unei nunți, să îți acorzi cât mai mult timp, astfel încât să poți lua deciziile corecte. O alegere perfectă, este cea care îți place și vă reprezintă, ca familie. Vei observa pe măsură ce îți faci listele cu obiectivele pe care le ai, că sunt foarte multe elemente pe care trebuie să le cumperi sau rezervi, cu cel puțin câteva luni înainte. Majoritatea persoanelor presupun că organizarea unei nunți este destul de simplă, deoarece trebuie să te ocupi doar de rochie și costum, biserică și local, pe lângă mai trebuind fi stabilite doar câteva detalii. Cu toate acestea, dacă îți dorești să îți transformi visele în realitate, trebuie să aloci timp și energie planificării în detaliu a evenimentului.

Accesorii și decorațiuni

Detaliile sunt foarte importante pentru un eveniment superb, deoarece ele oferă frumusețe prin completarea stilistică pe care o aduc imaginii de ansamblu a acestuia. De la decorațiunile florale, invitațiile și meniurile alese, și până la bijuteriile purtate, rochiile domnișoarelor de onoare și costumele cavalerilor, trebuie să te încadrezi într-o temă. Chiar dacă nu este una foarte bine conturată, este necesar ca per total, întregul eveniment să se bazeze pe principii și elemente ale unui stil artistic.

Spre exemplu, dacă sunteți amândoi romantici și îți dorești ca atmosfera de la nuntă să fie una de basm, alege o paletă cromatică ce în majoritate, să se axeze fie doar pe alb și variațiuni ale acestuia, fie pe nuanțe pastelate, fără a uita să adaugi o pată de culoare, de preferat un roșu clasic, primar. Pentru a completa această tematică, bijuteriile pe care le porți trebuie să fie de dimensiuni mici, delicate, din argint sau aur alb, alături de aranjamente florale inspirate din povești fantasy (sfătuiește-te cu un designer floral pentru combinații între flori albe și roșii), optând pentru o coafură light și o rochie tip printesă sau de bal. Totodată, nu uita să vezi prețul invitațiilor pentru nunta, alegând un design simplu, elegant, informațiile fiind scrise cu un font ce imită scrisul de mână.

Dacă îți dorești o nuntă tradițională, în care să se regăsească mai multe elemente autentice românești, ai nevoie de detalii care să transmită acest lucru. Achiziționează inclusiv decorațiuni realizate handmade, atât pentru coafură, cât și pentru rochia de mireasă. Aceasta poate să fie dreaptă, „A-shape” sau tip „empire”, având o croială cât mai simplă, pentru a putea face aplicații cu motive tradiționale colorate sau monocrome, fără a încărca foarte mult design-ul său. Poți să completezi evenimentul cu mărturii deosebite de nunta, pentru ca fiecare invitat să plece de la nuntă, cu un cadou ce le va aminti de frumoasele clipe în care v-au fost alături. Acestea se regăsesc într-o gamă vastă de modele și dimensiuni, așa că vei avea nevoie de timp pentru a alege cea mai potrivită mărturie. Personalizează-o cu numele vostru și data nunții, adăugând chiar și elemente personale, precum o fotografie printată de la eveniment (acest aspect trebuie stabilit din timp cu echipa foto-video).

Elemente surpriză

Dacă îți dorești să aduci un plus de unicitate evenimentului tău, gândește-te la introducerea unor momente artistice deosebite, pe parcursul petrecerii de la restaurant. Astfel, invitații nu vor veni la un eveniment obișnuit, ci la un show în care se vor putea bucura de diverse momente de entertainment din partea formației, ori din partea unor dansatori profesioniști sau a multor alți creatori și prestatori de servicii de acest fel.

Cel mai important detaliu, este și esența nunții. Dacă fericitul cuplu nu se distrează, dacă nu se bucură de eveniment, tot efortul și toate investițiile, sunt în zadar. Pe parcursul zilei, există șanse de a interveni diverse situații neprevăzute, în mod special datorită complexității organizării unei nunți. Aceste surprize trebuie să nu influențeze starea de spirit a miresii și a mirelui, deoarece sunt momente nesemnificative. Distrează-te aturi de soțul tău, bucurându-te de fiecare clipă, deoarece acesta este momentul cheie în relația voastră, în care deveniți o familie.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.