Loading

…și cu un caracter represiv, tot de infracțiuni se ocupă, numai că acum prevede și pedepsele pe care trebuie să ni le aplice nouă, celor care-i suntem contra, prin angajații Primăriei Râmnicu Vâlcea, plătiți din bani publici, și care toată ziua urmăresc mișcările noastre – postări facebook, apariții publice, etc.

Așadar, Joi, 14 mai a.c., invitat la un post de televiziune local, Gutău ne-a dat dovada că, în proporție covârșitoare, angajații Primăriei Râmnicu Vâlcea sunt cei care au conturi false și care ne urmăresc pe noi, cei care nu-i suntem în grație, și fac comentarii extrem de jignitoare la adresa noastră.

„Apropo, o să apară o poză, acum, era pe un balansoar într-un parc de copii”, a declarat edilul despre un fost consilier local. Nimic deranjant la ascultarea unora, poate. În schimb, ce ne-a atras nouă atenția este faptul că Gutău știa cine a făcut poza și știa că o să apară pe facebook și știa si unde. Asta este interesant. Asta este dovada că angajații Primăriei ne urmăresc activitatea și că edilul cunoaște conturile false care ne atacă de dimineața până seara, pe banii noștri.

Contul Claudiu Manea, unde a apărut postarea, este un cont fals pe care eu l-am raportat pentru jignirile pe care mi le adresa. Mai nou, zeci de conturi, pe care nu le-am văzut în șase ani niciodată la comentarii sau postări, apar și comentează la toate articolele publicației și nu numai. Poza și filmarea au fost efectuate de șoferul veceprimarului Maria Carmen Preda, de la el din casă. Este cât se poate de clar că, șoferul Adi, știe cui a dat pozele pentru postare, deci știe al cui este acest contul fals.

Concluzia?

Gutău este vinovat de toate jignirile pe care noi le prim zilnic de la aceste conturi false, în spatele cărora se află angajați ai Primăriei și care fac acest lucru pe bani publici. Gutău este cel mai nociv primar al acestui municipiu, din toată perioada postdecembristă.

GUTĂU A FURAT DIN PRIMĂRIA RÂMNICU VÂLCEA ÎNCĂ DIN 1999, ARE ÎN SÂNGE FURTUL!!!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.