Loading

…pentru că Țigaret Gheorghe, actualul director, așa cum toate sursele ne-au confirmat, își va încheia scurtul mandat, după externarea de la SJU Vâlcea.

Tot ABA-ul vorbește despre firma directorului Țigaret Gheorghe, o firmă ce are ca obiect de activitate proiectare și documentație hidro. Pe înțelesul tuturor, societatea se încadrează exact pe profilul ABA Olt. Toți angajații știu că Țigaret asta a făcut în instituție de ani de zile, clienții societății lui erau și clienții instituției, ceea ce contravine legii și se încadrează la conflic de interese care a fost, până acum, ascuns de toți angajații, pentru că au știut dar au tăcut. Directorii, și ei, rând pe rând, deși știau, au semnat de fiecare dată documentațiile făcute de societatea angajatatului, astăzi cu contract de director.

PRALA STEFAN, BAVITA DANIEL, TIGARET GHEORGHE

Am ținut să facem această precizare, pentru a înțelege și alții de ce a ajuns Țigaret să muște „mâna politică” ce l-a urcat pe piedestal, uitând „jurământul” de credință. Și nu mai spunem cât de mult și-a dorit această funcție.

Nu obișnuiesc să fac articole pe surse, dar astăzi îndrăznesc, iar cine se va simți lezat de textul mai jos publicat, să ne remită „modificările” și le publicăm!

Prală Ștefan pe hârtie nu mai este director, dar de facto conduce instituția și după ce Țigaret a ocupat scaunul directorial, mult râmnit, el devenind din secunda doi doar executantul cameleonicului cu nume de cod „hitler”, adică ceea ce a fost.

Țigaret, când s-a văzut mare șef, a început să ia decizii de unul singur și nu ar fi asta o problemă pentru ca asta trebuia să facă, dar el nu lua decizii în ce privește administrarea instituției, ci lua decizii politice, mai exact a trecut direct la executări politice în favoarea psd-ului, comandate de Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, prin executant Prală. De ce? Pentru că, spun invidioșii, Țigaret a întocmit documentații și pentru CJVL, și pentru multe alte nume sonore, și acum trebuia să întoarcă favorul.

Pentru asta, Țigaret a lăsat pe funcții la SGA-uri pesediștii, pe unii chiar avansându-i prin decizii proprii, cum este cazul inspectorului Boțone de la SGA Brașov, pe care îl pune „mare” șef la IBA Olt, în locul lui Băviță Daniel. Alt exemplu ar fi la SGA Olt, unde se pare că a sunat personal să facă niște mutări politice pesediste. Mai mult, la SGA Olt încă „rezistă” la conducere Adi Barbu, un pesedist de frunte care conduce de facto SC Panadria SRL, firmă care în 2019, întră pe piața lucrărilor din Vâlcea, ai noștri fiind „proști” în ochii „marelui” președinte care face trafic de influență prin Prală ca oamenii lui Vâlcov să rămână pe funcții. Adi Barbu este pus de Paul Stănescu la SGA Olt și detalii separat se pot citi pe publicația „Concret în Olt”, dar și la o simplă căutare pe internet a numelui Adi Barbu – ANIF, Panadria, etc.

„La SGA Olt este încă șef Adi Barbu, mâna dreaptă a lui Paul Stănescu, care a fost pe la ANIF. Un angajat bun, pe meserie, a fost sunat de Țigaret care i-a spus să-și bage demisia că trebuie să îi ia locul un cumnat al directorului Adi Barbu, iar el să-și găsească alt departament…”, ne mărturisește un angajat, sub anonimat. Cu alte cuvinte, Costi Rădulescu a intervenit pentru a-și menține pe funcții oamenii care sunt de fapt în spate la Pandaria, o firma care dubios a câștigat lucrări la noi în judet.

O altă informație ar fi că Țigaret s-a dus personal la Pitești, la un fost director ABA Argeș-Vedea, care face documentații beton pentru o firmă arhicunoscută la noi în Vâlcea, pentru că cineva i-a ordonat să facă acest demers, persoana cu pricina are într -adevăr pată pe constructorul vâlcean, încercând în trecut să-i mai „rupă” capul, deși nu a reușit.

Altă informație ar fi că și că Țigaret, personal, a început să controleze lucrări în județ la agenți economici cărora le-a făcut „pe vremuri” documentația prin firma sa, care chiar dacă nu este pe numele său, banii vin în familie, iar dacă cineva face o sesizare, activitatea financiară a societății va putea fi verificată.

Dacă Prală nu este, urgent, tăiat de la banii administrației, pentru că el este cel care conduce și acum instituția, toate riscă să se spargă în capul alcuiva, nu dăm nume. Degeaba pleacă Țigaret, dacă „hitler” rămâne sau dacă pesediștii din SGA-uri controlează ABA -ul lui Țigaret.

Te pune omul pe funcția pe care ai cerșit-o de „mic copil” și când ai parte de ea îți bați joc, faci jocul pesediștilor și mai ai și impresia că nimeni nu află, nimeni nu vede! În ABA Olt este din nou haos. Dacă ceilalți îi țineau dictatorial în mână, „noul” nu-i pune nici la muncă și face și jocul altora.

ANARul, o altă informație, ar fi în pericol să rămână fără banii de salarii. PSD cere anchete pentru achiziție măști, mănuși, etc. Să ceară și ANAR ancheta pe tot ce înseamnă, ABA Olt/SGA-uri, banii cheltuiți pe cazări ale angajaților și nu numai, de Prală și ai lui.

La Vâlcea, nu s-a găsit om să-l înlocuiască pe Băviță, aducem un inspector pesedist de la Brașov, care nici măcar șeful SGA Brașov nu e, ci un simplu inspector, să coordoneze 6 județe, în condițiile în care asigura masa, muzica și voia bună pe la pensiunile unde se cazau șefii vâlceni. Și evident, acum administrația trebuie să-i plătească lui diurnă de cazare și masă.

Nu am uitat de cazul Pilșoi, dar ultimele verificări se fac în aceste zile. Stați aproape! Vom prezenta și dovada că fostul șef IBA Olt nu a fost în ultimii 4 ani în Brașov, o să vă spunem și de ce Elena Moroiu, interimar la SGA Vâlcea, și-a luat papară pentru că și-a permis să stea de vorbă cu mine, de la un șef care nu mai este șef, și nici delegație de înlocuire a directorului Țigaret nu are, acesta fiind internat de ceva vreme la SJU Vâlcea și nu avea cum să o certe pe Elena Moroiu și multe altele. Inclusiv cum am fost mințită în cazul verificărilor pentru cazarea Pilșoi, de personalul din conducere.

În loc de concluzii…

Noi suntem tâmpiți?! Ne mai facem bine, oare?!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.