1,145 total views

…vâlceni care se află în judeţul Vâlcea, dar și celor care sunt plecați la muncă în alte orașe. Printr-o inițiativă intitulată „Homecoming”, își dorește să readucă acasă tineretul vâlcean care a plecat în alte zone mai primitoare. Și-a propus să încurajeze tinerii să vină cu propuneri pentru dezvoltarea orașului, oferindu-le astfel oportunitatea de a se întoarce acasă!

Evenimentul se dorește a fi un prim pas pentru a-i asculta pe tineri, pe cei care au plecat în alte orașe în căutarea unui trai mai bun, dar și pe cei de acasă, o încurajare a acestora să participe cu idei şi propuneri de dezvoltare. Propunerile pot fi personale, dar şi împrumutate din orașele pe care le-au vizitat și consideră că ar putea să existe și în orașul nostru. Astfel, toate proiectele vor fi făcute public pe Facebook pentru a primi votul cetățenilor interesați și nu numai. Top 3 propuneri votate vor fi promovate chiar de consilierii PNL, în Consiliul Local, pentru finanțare și implementate.

Tinerii care au făcut propunerile câştigătoare vor fi premiaţi în bani. Locul 1 – 2000 lei, locul II – 1500 lei și locul III – 1000 lei. Mai mult, ca evenimentul să nu fie monoton, după propunerile şi discuţiile purtate, participanții sunt invitați la distracţie. Atmosfera va fi întreţinută de DJ GeoDaSilva şi Bogdan – SOA Deejays. Participanţii trebuie să aibă între 18 şi 35 de ani şi să fie din judeţul Vâlcea. Intrarea se va face pe bază de înscriere prealabilă prin intermediul numărului de WhatsApp: 0747532452

Comunicatul viceprimarului Virgil Pîrvulescu se încheie cu deziva: „vă așteptăm cu drag înapoi acasă!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.