1,314 total views

Un text cu titlul „ca între președinți”, text ce se regăsește pe pagina de Fb a președintelui Rădulescu, ne arată „calitatea” muncii din Consiliul Județean și Prefectura Vâlcea. Am aflat astfel cât de mult apreciază domnia sa tinerii implicați în activități sociale, dorindu-și să dezvolte, cu structurile asociative ale acestora, programe dedicate lor.

Pe site-ul CJ Vâlcea nu se regăsesc proiecte pentru tineri sau comunicate care demonstrează ce face Rădulescu pentru tinerii de azi, adulții de mâine. În afară de acțiunea „ președinte pentru o zi” alte proiecte nu se cunosc. Mai mult, reprezentantele Consiliului Județean al Elevilor Vâlcea (CJE), deși i-au prezentat președintelui proiecte pe care vor să le pună în practică, nu regăsim în textul promovat de edil nici măcar un rând din conținutul acestora, să cunoască și opinia publică ce anume au propus reprezentantele CJE.

Tot din „comunicatul” public aflăm că reprezentantele elevilor au fost invitate de Rădulescu și în cabinetul prefectului Oprea, dar atât. O declarație a acestuia, privind vizita tinerelor, în Instituția Prefectului, era oportună nu neapărat în comunicatul președintelui, dar pe pagina Instituției…da! O pagină de Fb unde Oprea ne arată că este prefect doar pentru a înmâna diplome ori a adresa mesaje cu prilejul anumitor zile, mesaje care nu îi aparțin, fiind copiate în totalitate. Nici reprezentantele CJE nu au remis presei un comunicat pentru a prezenta, pe scurt, vizita în instituțiile publice, pentru a putea observa necesitatea vizitei și a nu o putea interpreta altfel.

Comunicatul președintelui…

„Le-am primit astăzi, cu mare drag, la Consiliul Județean Vâlcea, pe Denisa Tudosie, noul președinte al Consiliului Județean al Elevilor Vâlcea, și pe Ștefania Ungureanu, secretarul executiv al CJE. Mi-au prezentat proiectele pe care vor să le pună în practică, iar eu mi-am exprimat dorința de a continua colaborarea foarte bună, pe care am avut-o până în prezent. De asemenea, le-am propus să organizăm, în scurt timp, o nouă acțiune „Președinte pentru o zi”, un proiect comun pe care îl desfășurăm încă din anul 2019. La finalul întâlnirii, le-am prezentat instituția noastră și le-am invitat să-și desfășoare ședințele viitoare de lucru la sediul Consiliul Județean Vâlcea. De asemenea, am avut plăcerea de a le prezenta pe tinerele mele invitate prefectului Mihai Oprea, dar și colegilor mei din aparatul de specialitate al CJ Vâlcea. Investim în dezvoltarea tinerilor, prin proiecte importante, însă astăzi vreau să îmi exprim bucuria de a le avea ca oaspeți pe colegele mele de la Consiliul Județean al Elevilor. Mă bucur că le-am întâlnit și le doresc mult succes în noul mandat!”

Bine ar fi ca președintele să facă „an update” la toate proiectele pentru tineri, pe care le-a semnat, să cunoască și opinia publică cum, cât și ce a investit dumnealui în dezvoltarea lor. Unii chiar vor să știe cum au ajuns reprezentantele CJE, pe care abia le-a cunoscut, să fie colegele dumnealui!!! Doar pentru că una din acestea poartă la rândul ei gradul de președinte, pentru un an, nu înseamnă că sunt și colegi. Diferența dintre ei nu-i poate face colegi, așa cum dumnealui a calificat noțiunea ce are multiple semnificații.

Noul președinte al elevilor putem spune că și-a început mandatul cu stângul. Prefectul Oprea se pare că nu cunoaște bunele maniere, apărând în fața tinerelor destul de dezordonat, semn că președintele nu și-a anunțat vizita, luându-l „ca din oală” (potrivit expresiei românești), lăsându-se inclusiv pozat, în ținuta dezordonată, pentru că de fapt nu are un cuvânt de spus în fața lui. Mai mult, din imaginile date publicității se observă că reprezentantele CJE nici nu au fost invitate să ia loc, pentru discuții, vizita în biroul prefectului fiind de fapt una doar de imagine politică și în nici un caz una de necesitate. Rădulescu în continuare ne demonstrează că intră în Prefectură ca la el acasă…

Și câte ar mai fi de spus….

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.