590 total views

Așa cum am mai scris zilele trecute, Primăria comunei Lungești, din sudul județului, are parte de un consiliu local ostil primarului liberal, Tiberiu Costea.

PSD-LungestiȘedința ordinară, în care s-a aprobat proiectul de buget pe anul 2016 (excesiv mediatizată în presa scrisă și audio-vizuală și datorită spectacolului oferit de locuitorii comunei prezenți la ședință care i-a huiduit pe consilieri și i-a înjurat ca la ușa cortului), a scos în evidență reaua credință a consilierilor majoritari PSD, care nu văd cu ochi buni realizările primarului liberal, în fruntea lor situându-se viceprimarul Ioan Iordachescu. Nu spunem că artizanul faulturilor repetate ar fi fost Iordăchescu Putem, însă, afirma fără să greșim că este unul din artizanii opozanților la dezvoltarea comunei, mărturie stau banii pentru reabilitarea Căminului Cultural, pierduți onor domnilor consilieri din opoziție.
Luni 15 februarie, ora 10, consilierii locali ai comunei Lungești au fost convocați de primarul Tiberiu Costea într-o sedință extraordinară, care avea ”cestiuni arzătoare la ordinea zilei”, respectiv mai multe puncte pe ordinea de zi, unul mai important decât celălalt. Printre acestea era vorba și de finanțarea reabilitării școlii din comună, un proiect de vreo 100.000 de euro, pentru care primarul era așteptat de urgență la București în vederea aprobării. Numai că, a avut parte de o nouă surpriză a cerberilor din opoziție care nici de data aceasta nu s-au desmințit, absentând în bloc.
”Am vorbit cu viceprimarul Iordăchescu care a promis că va veni la ședință și ni se va alătura în al doisprezecelea ceas și va susține toate proiectele pe care le voi supune spre aprobare. A înțeles în cele din urmă că tot ceea ce fac este în beneficiul comunității și nu al meu personal”, ne-a declarat primarul.
Viceprimarul Ioan Iordăchescu nu numai că n-a înțeles nimic în toată perioada mandatului său, dar a dat dovadă și de lașitate în ziua cu ședința extraordinară. El și-a dat demisia din funcția de viceprimar chiar în ziua crucială când trebuia să voteze, printre altele, proiectul de finanțare pentru reabilitarea școlii. Pe surse am aflat că el ar fi motivat că presa stă la baza demisiei, ca și cum presa se face vinovată de incompetența lui. Pentru acest act de bravură, atât el cât și cei șapte Gică-contra, riscă să fie alungați cu bolovani din comună, cu atât mai mult cu cât primarul Tiberiu Costea a pierdut definitiv fondurile pentru reabilitarea școlii. Și, nu-i așa că dacă școală nu e, nimic nu e? Dixit, domnilor consilieri!!

Distribuie

2 comentarii

  1. Sa va spun eu ce au facut cei 7 magnifici.Nu au fost la sedinta de LUNI…rusine sa le fie sa nu ii mai votam niciunul…faceti cum credeti dar uitati ce a pierdut comuna noastra;100000 euro pt scoala de la Fumureni…500000 de euro pt Gradinita,Tichete de 50 lei pt copiii de gradinita…ia spunetimi acum merita astea sa mai fie votati?Si unii ii sareau in cap dlui primar…de fapt imi ziceau mie…primarul a inchis scoala…primarul face aia ,,aia…dar daca tot imi ziceati si ziceti mie mereu si eu nu am nici un rol in aceste chestii va spun cum v-am spus mereu…primarul alearga sa aduca banii pt comuna noastra si mirtoagele alea refuza tot…nici macar nu s-au prezentat la sedinta…si asa s-au pierdut banii asa ca numai acuzati unii si aveti grija pe cn votati.Acum bietul om daca nu are sustinerea turbatilor nu are decit sa alerge decit dupa proiecte etc la care sa nu fie nevoie de aprobarile lor.Vai de noi…vai de bietul om ca alearga ca nebunul si altii se fu. pe munca dlui pe banii nostrii.Chiar il compatimesc…ma mir ca rezista psihic ca eu va luam cu parul.Sa numai fie platiti cu nici un cent nici Dumitrastii care sunt la scoala din com Lungesti…nu sunt bani la revedere bani…nu sunt bani pt scoala…profesori..etc…sa numai fie platiti profesorii…microbuzul sa numai circule ca nu sunt banii…copiii sa stea acasa sa numai aiba cu ce sa faca naveta…etc.Ca doar nu au aprobat asa ca pl bani.Ne capiati dracu cu atita rautate.Rusine sa va fie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.