134 total views

În perspectiva pregătirii alegerilor pentru funcţia de primar al Municipiului Rm. Vâlcea, actualul primar interimar, Ion Gigi Matei, a reuşit să-şi nominalizeze pe cel mai de încredere consiler al său, Vasile Cocoş, în funcţia de viceprimar.

Numirea trebuie văzută exclusiv, pentru grija ce o are Matei, de a căştiga în toamna acestui an postul de primar al Municiupiului. Cum în perioada electorală, candidaţii nu au voie să exercite în continuare funcţiile administrative pe care le ocupă, Ion Gigi Matei ar fi fost obligat să delege competenţele de conducere a Primăriei şi implicit de organizarea alegerilor, lui Eduard Vârlan, cel care până ieri era singurul viceprimar al oraşului.

Vasile Cocoş s-a remarcat, de-a lungul timpului,ca un executant docil al ordinelor venite de la Ion Gigi Matei, fără să-şi pună întrebarea, de ce sau cum…

În această notă, el a părut cea mai bună opţiune, pentru a conduce Primăria în perioada în care Ion Gigi Matei va fi obligat să-şi suspende calitatea de primar, pentru a participa la alegeri.

De asemenea, ar fi bine ca Vasile Cocoş să înţeleagă ceea ce aşteaptă Ion Gigi Matei de la el, pentru că altfel, va risca să plătească toate oalele sparte în cazul în care Matei nu va accesa funcţia de primar.

AGA ETA

O altă chestiune, pe care o dorim abordată, este noua componenţă a AGA ETA. În urma votului exprimat în Consiliul Local, AGA ETA va avea următoarea componenţă: trei doamne , respectiv, Maria Carmen Preda-PPD, Adina Dobrete-PSD, Maria Bobeanu-UNPR şi doi domni: Marin Olteanu-PSD şi Ion Voicu-PPDD. Cunoscându-le activităţile profesionale ale celor cinci noi membri ai AGA ETA Rm. Vâlcea, suntem “liniştiţi” deoarece, toţi au tangenţă cu domeniul transporturilor, la fel cum au şi cu activitatea NASA.

Ne exprimăm speranţa că această societate, extrem de importantă pentru municipiul nostru, să nu sucombeze datorită ideilor de înalt profesionalism pe care le vor deborda cei cinci specialişti.

Şi mai sperăm ca aceştia să aibă bunul simt şi să-l asculte pe managerul interimar al societăţii, ing. Nicolae Şovar, singurul care ştie cu ce se mănâncă activitatea de transport local.

Sperăm, şi acum suntem maliţioşi, să nu vedem reintroduse prin municipiu, trăsurile trase de cai în care doamnele cochete şi elegante să strige, vorba lui Caragiale; “La bulivar birjar, la bulivar!”…

 

 

Distribuie

Un comentariu

  1. Pe cand schimbati si pe Mos Teaca de la PietePrest?
    E un pensionar arogant care jigneste pe toti cetatenii care vin in audiente. Si fumeaza non stop in sediul unei unitati publice spunand ca asa vrea el.
    Pe cand promovati si tineri in aceste functii, nu pensionari care pe langa pensiile de 20 de milioane sa mai ia si salarii de 40 de milioane fara sa faca nimic?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.