248 total views

Vineri, 9 august, „marele” șef de județ, Rădulescu Constantin, a inaugurat un drum realizat de RAJDP Vâlcea, un drum care, ce-i drept, era destul de afectat, DJ 677F, în zona de la bariera Slăvitești către Șirineasa și Popești și care leagă orașul Băbeni de Dealul Cotoșmanu. Rădulescu i-a avut aproape la inaugurare pe primarii Bogdan Ștefan – Băbeni și Streinu Ion – Șirineasa.

Vin la inaugurări, dar administrațiile lor sunt praf

Ambii edili au probleme majore în adminstrațiile locale și la care nu găsesc o rezolvare. Și nu asta ar fi problema, că nu știu cum să le rezolve, ci că cetățenii suferă pentru aceste neajunsuri prost gestionate de acești doi edili care au primit votul de încredere, iar acum dezamăgesc prin incapacitate ori incapabilitate. Dacă la Băbeni primarul singur își aruncă gunoiul menajer pe albiile pârâurilor și îi dă foc, la Șirineasa primarul este nepuntincios în rezolvarea furnizării de apă potabilă către populație, săptămânal aceștia fiind privați de acestă utilitate. Nu dispune nici măcar de 100.000 lei pentru construcția unui puț. Să mai vorbim de proiecte cu fonduri europene? Să mai vorbim de alte lucrări în comuna Șirineasa? Nu cred că are rost! În Șirineasa nu se face mare lucru și nici la Băbeni.

SMID, în continuare, tot un eșec!

Așadar, tot inaugurăm drumuri, dar au trecut deja 5 luni de zile și noua conducere ADI Salubrizare nu a găsit soluția ca SMID să funcționeze și la Vâlcea. Gunoiu să nu mai fie aruncat pe dealuri, prin văi, pârâuri, izlazuri ori cetățenii să nu mai plătească un preț enorm pentru colectarea lui. Dar, cu siguranță vom intra în 2020 și SMID nu va funcționa, iar primăriile vor fi mereu amendate de Garda de Mediu. De peste 10 ani de zile, SMID nu poate fi finalizat și nimeni, dar nimeni din conducerea CJ, nu are ce să-i facă angajatei Carmen Alexandrescu, cea care a distrus acest proiect și care cu o încăpățânare ieșită din comun ține cu dinții de el fără să-l finalizeze, dar salariul și-l încasează. Pe principiu „nu e prost cine cere, ci e prost cel care dă”, Rădulescu o menține manager de proiect, girând astfel eșecul SMID.

Vin alegerile, iar Rădulescu Constantin, infatuatul județului, va dispărea definitiv de pe scena politică! La fel, pentru incapacitate, incapabilitate ori incompetență și cei doi edili sigur vor fi sancționați de populație și pot să-și ia adio de la fotoliul de primar…

Inaugurați drumuri, că pe drumuri veți rămâne, stimabililor, că altceva nu aveți ce!!!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.