1,477 total views

…și astfel ediția a IX-a marchează reîntoarcerea în Râmnicu Vâlcea prin inaugurarea unei picturi murale cu tema “Ținutul Învingătorilor”, la Colegiul Energetic din oraș. La eveniment sunt așteptate oficialitățile administrației publice locale și județene, echipa artistică mural – Cristian Scutaru/ Anita Sterea Cosmin Nae, echipa de organizare cauze sociale: Spitalul de Urgență Râmnicu Vâlcea – Secția Neonatologie, Asociația World Vision, Fundația Alex Tache, alături de jurnaliști locali.

Maratonul Olteniei, un eveniment marca CEZ, iată, la finalul acestei luni de august se întoarce în Parcul Zăvoi, prin ediția cu numărul 9. Participanții, cu aceeași energie pentru bine vor sărbători bucuria de a se revedea și de a face mișcare în natură, ca parte dintr-un stil de viață sănătos. Însă, anul acesta fiind unul special, maratonul va avea loc și online pentru toți iubitorii de sport care nu pot ajunge până la Râmnicu Vâlcea.

S-au pregătit surprize și trasee atractive pentru profesioniști, dar și pentru sportivii amatori care fie sunt participanți fideli ai evenimentului fie vor veni pentru prima dată la linia de start. În buna tradiție a acestui eveniment, și la Maratonul din 2021, se va putea alerga sau pedala și în același timp să se facă și bine, ținând cont că sumele adunate, ca de fiecare dată, din taxa de înscriere vor fi redirecționate către cauze sociale sprijinite de ONG-urile din Râmnicu Vâlcea. Organizatorii dau asigurări că au adoptat toate măsurile de precauție necesare pentru ca și această ediție a maratonului să se desfășoare în condiții de siguranță sanitară pentru toată lumea.

Cum poți participa la Maratonul Olteniei 2021?

1. Accesează Secțiunea Înscriere (maratonulolteniei.ro/înscriere): alege una sau mai multe curse la care vrei să participi (alergare și/sau bicicletă) și distanța pe care vrei să o parcurgi (traseu scurt sau lung).Tot aici trebuie să bifezi dacă alegi varianta online a maratonului sau vei participa în Ținutul Maratonului din Râmnicu Vâlcea.

2. Achită taxa de înregistrare, noi vom dubla ulterior suma și o vom redirecționa către cauzele sociale ale evenimentului.

3. Începe antrenamentele pentru maraton urmărind sfaturile utile și informațiile pe care le vei găsi disponibile pe pagina de Facebook Maratonul Olteniei, website și în aplicație disponibilă în Google Play (hyperlink) și App Store (hyperlink).

4. Împărtășește cu prietenii tăi bucuria antrenamentelor și emoțiile de dinainte de competiție și inspiră-i pe cei din jurul tău să îți urmeze exemplul și să facă sport pentru o stare de bine garantată! Hashtagul oficial este #MO2021. Ne poți da tag către @MaratonulOlteniei și noi vom transmite mai departe mesajul tău de învingător!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.