2,620 total views

Confruntarea Orban – Cîțu pentru șefia PNL a intrat în linie dreaptă. „Forța Dreptei” vs „România liberală”. Dacă Ludovic vorbește despre familie, credință și națiune, umblând cât se poate de evident la partea emoțională, Cîțu vorbește clar despre un partid mai liberal, că nu prea mai este. Ultimul are dreptate, în această campanie nu putem vorbi despre familie (chiar dacă nu cunoaștem sensul cuvântului adoptat de Ludovic), pentru că vorbim de un partid și nu de o țară, chiar dacă importanța acestuia va fi să ofere o guvernare prosperă României.

PNL, trebuie să se reafirme…

…să dea jos cu liberalii pârâți, dezinfectând structurile județene care nu au mai văzut o igienizare, unele, și de 10 ani de zile. Sunt structuri liberale care efectiv miros a mucegai. Asta trebuie să facă acum PNL la ceas de „război”, care trebuie neapărat să demonstreze că liberalismul este o filozofie politică și morală bazată pe liberate și nu de băgat pumnul în gură! Să demonstreze că susțin o gamă largă de puncte de vedere în funcție de principiile care în general reprezintă drepturile omului, democrația și libertatea de exprimare.

Pentru că Ludovic Orban a dovedit cât este de toxic pentru PNL, Cîțu Florin merită o șansă în primul rând pentru că primul s-a învechit pe funcție și chiar dacă ce e puțin nu ajunge, cu siguranță ce este mult strică. Orban „guvernează” de mult și extrem de prost și doar pentru el și gașca lui bine înfiptă și ea pe aceleași funcții de peste un deceniu, unii. Ăsta este în primul rând motivul pentru care voi, liberali cu drept de vot, trebuie să vă alegeți alt LIDER! Ce să o mai dăm că una sau alta. Fraților, vă trebuie alt președinte, negreșit, altfel, capul „pe tavă” o să vi-l vedem la următoarele alegeri la care speră PSD să renască!

Liberali, dacă nu mai vreți să fiți slugile politice ale liderilor județeni și să aveți și voi dreptul la cuvânt în interiorul partidului, schimbați-vă președintele! Dacă vreți să fiți în continuare doar slugile liderilor județeni, votați-l pe „obositul” Orban!

Hai, atât pentru azi! Promit că vă mai întărât! ;)))

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.