74 total views

În Conferinţa Teritorială a PSD de la Stoeneşti, primarul comunei, Gheorghe Dumbravă, le-a vorbit membrilor de partid prezenti la întalnire despre opţiunea sa de a adera la social-democraţi. Într-o parte a discursului, nu pompos, ci pe înţelesul tuturor, a ţinut să menţioneze faptul că el este un om sincer şi ce spune, face.

Nitu campanie 2012În aceeaşi măsură, a ţinut să le aducă la cunoştiinţă că a susţinut în campaniile electorale anumiţi candidaţi care i-au promis că-l vor sprijini în activitatea de administrator al comunei, iar aceştia au uitat cu desăvârşire de Stoeneşti, de unde au primit peste 70% din voturi. Mai mult, unul dintre aceştia (care spera să iasă senator şi a reuşit până la urmă) , nu ştia nici să vorbească.

“Mă bucur că-l avem lângă noi pe senatorul Coca Laurenţiu şi îmi pare foarte rău, în acelaşi timp, că la noi în colegiu este un deputat pe care l-am votat cu 80%, iar după campanie a dispărut. În acelaşi timp, mă bucur să văd că nu este aici în sală. V-o spun chiar dacă este omul nostru. Domnule preşedinte, eu sunt un om sincer, o să vă convingeţi de mine prin tot ceea ce fac. Pentru noi, omul care nu vine să ne ajute cu nimic, este un om “mort”. Chiar vă rog, la noi să nu mai apară, că de aici nu va mai lua nici un vot. A fost, l-am susţinut două mandate, nu l-am văzut pe aici. Că o fi bolnav, că o fi cum o fi, dar măcar un telefon poţi să dai la un primar care te-a ajutat şi a mers pe jos pentru tine…Şi domnul Niţu la fel… Pe acelaşi palier sunt amândoi, pentru mine. Am mers din casă în casă pe jos si vedeam că nu ştiu nici să vorbească, unul dintre ei, care e şi senator…mă împingeau pe mine de la spate…ce le spun domn primar!… Ce le spunem!…Păi, le spunem să vă voteze!… Aia, le spunem! Asta am făcut şi lumea i-a votat cu 70 şi ceva la sută, aici. Vreau să vă spun, că şi la prezidenţiale, pentru Ponta, am avut un scor foarte mare, la fel ca şi colegii mei de la Bărbăteşti şi Buneşti, primari PSD”.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.