88 total views

După Ion Cîlea… potopul. Organizaţia Judeţeană a PSD Vâlcea zace într-o delăsare totală. Noul lider interimar, deputatul Constantin Rădulescu, habar nu are ce să facă şi cum să-şi pună în mişcare activul de partid.

Costi Radulescu

Mai nou, îşi calculează şansele pentru următorul mandat de parlamentar, iar cifrele îi dau cu minus. Ca să nu-şi facă iluzii, liderii de la Bucureşti l-au anunţat că primii pe listă vor fi “greii de la centru”. Cu un partid în moarte clinică şi un lider habarnist, preocupat de interesele personale, capii partidului au decis să-i sacrifice din nou pe vâlceni. PSD Vâlcea nu are lider, nici măcar interimar. Deputatul Rădulescu joacă ,,şotronul” în teritoriu, unde-şi sapă la greu aşa zişii contracandidaţi, inexistenţi dealtfel. Arma cea mai puternică a parlamentarului este atacul execrabil la adresa celor care l-ar putea ajuta să repună partidul pe picioare într-o manieră curată, fără penali şi DNA-bili.

Comunicate jenante

Copilul de suflet al lui Dumitru Persu, afirmaţie probată de discursul oferit în şedinţa de alegeri de la municipiu, nu ştie pe cine să se bazeze în teritoriu, ştie doar că va pica odată cu Victor Ponta. Dacă cei din teritoriu îl suportă, o fac în virtutea aşa zisei amiciţii cu liderul partidului, care se ascunde la turci, în loc să găsească soluţii la gafele comise. După modelul liderului Victor Ponta, Rădulescu este total invizibil la Vâlcea. Cu toate că a plecat dintr-o televiziune unde făcea pe reporterul, liderul PSD Vâlcea nu a ieşit niciodată pe ecran pentru a mediatiza măsurile şefului său de partid ori de a explica o parte din gafele sau măsurile reprobabile luate. Rădulescu tace ca mortul în păpuşoi, mai trimite câte un comunicat jenant în care se laudă pentru acţiunile iniţiate de alţii, dar nimic mai mult. Cu toate că băsiştii din PNL îndoaie la greu partidul ce cu onor îl conduce, el nu are nicio reacţie. Tace şi-şi lucrează colegii pe la spate prin jocuri de culise şi materiale plătite.

Un vot Rădulescu = sfârşit PSD la Vâlcea

În septembrie, primarii şi consilierii din teritoriu vor fi chemaţi să-şi dea votul pentru noul preşedinte, un vot care va schimba soarta PSD la Vâlcea. Un vot pentru Rădulescu va echivala cu moartea Organizaţiei Judeţene. Rădulescu nu are nici timp, nici chef să găsească soluţii sau strategii pentru partid sau pentru problemele altora. Se pare că delegaţii nu vor avea alternativă, nimeni nu vrea să preia partidul. Creierele din partid, sabotate de gaşca actualului lider interimar, refuză să-şi asume responsabilitatea preluării unui partid care trece printr-o criză internă. Gestul ar fi sinucidere curată. Rădulescu ştie că preia un butoi cu pulbere, dar funcţia e funcţie şi-ţi oferă destule beneficii. Problema este că la alegerile din 2016 va trebui să probeze că numirea sa ca lider nu a fost o greşeală. Şi asta va fi imposibil!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.