1,878 total views

…atât timp cât se fac tot felul de demersuri administrative pe marginea Regulamentului care suferă tot felul de modificări și care se dorește a intra din nou în dezbatere publică.

Noul Regulament al Parcărilor, care să fie pus în dezbatere publică pe siteul instituției, a fost redepus la Primărie, de consilierii locali PNL. Actualul Regulament, susține viceprimarul Virgil Pîrvulescu, și-a demonstrat limitările, nemulțumind pe toată lumea din oraș. Întreg Regulamentul, nu numai programul de taxare, are lacune mari în ceea ce privește:

atribuirea parcărilor de reședință,

costul lunar al abonamentelor și beneficiile oferite de Primărie,

transformarea locurilor de parcare rezidențiale în parcare cu taxă,

lipsa facilităților pentru persoanele cu handicap și multe altele…

“Teatrul ieftin la care am asistat în ședința de luni, când cei care au votat acea grosolonie de săptămâna trecută, acum (n.r miercuri 15 feb) jucau rolul Maicii Teresa pe scena Filarmonicii, m-a dezgustat total. Acuzele cum că nu am respectat procedurile legale, făcute de secretarul Primăriei, când noi am lucrat pe materialele puse la dispoziție chiar de acesta, nu face decât să demonstreze rea voință și piedicile care ne sunt puse, de mai mult de un an, la absolut orice inițiativă pe care o avem. La acest regulament au lucrat membrii voluntari ai Partidului Național Liberal mai mult de trei luni de zile. A durat atât deoarece am inventariat fiecare parcare de reședință și am creat o hartă interactivă a acestora. O companie de IT din București a oferit suportul pentru digitalizarea ei. Atât regulamentul cât și harta parcărilor din municipiu au fost postatate pe siteul meu de anul trecut (https://viaform.ro/vlgis)

alături de un sondaj la care au răspuns peste 2000 de oameni: https://www.virgilpirvulescu.ro/sondaj-parcari. Am mers, alături de colegii mei liberali din Consiliul Local, prin cartiere și am discutat cu oamenii, ca să vedem problemele reale pe care le întâmpină la parcare. Acum este nevoie de o dezbatere publică oficială, iar responsabilitatea tuturor consilierilor locali este să aplece urechea la doleanțele vâlcenilor și să schimbăm vechiul Regulament, care e fatal! PNL lucrează în sprijinul cetățenilor la Primărie, restul e can-can ieftin promovat și întreținut cu bani publici, de la bugetul local”, mai susține viceprimarul liberal, care promite că va face tot ce trebuie pentru a răzbi în lupta administrativă pe care o are cu primarul Gutău, iar cetățenii să beneficieze de facilități corecte. 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.