254 total views

O nuntă s-a terminat cu scandal și nuntași la spital în județul Vâlcea. Patru persoane au fost rănite dintre care una foarte grav, iar trei bărbaţi sunt daţi în urmărire generală de poliţie. Scandalul a avut loc duminică noaptea la restaurantul Obreajă din localitatea Dăieşti.

www.bedandbreakfast.eu

Mai mulți romi din Călimăneşti au mers neinvitaţi la nunta lui Ferando Mărunţelul din Bujoreni. “Au venit vreo 9 băieţi. Până la strigarea darului au stat cuminţi la masă, au mâncat şi-au băut. La spargerea nunţii au început să tragă de lăutari să le cânte , spunând că au plătit şi trebuie să le facă dedicaţiile plătite. Şi-a început scandalul”.
15 – 20 de persoane printre care şi socrul mare, Aurel Mărunţelu s-au încăierat în faţa restaurantului. S-a aruncat cu mese, scaune şi cu uluci din gardul restaurantului.

Musafirii nepoftiţi fiind în stare avansată de ebrietate au scos cuţitele şi au lovit în stânga şi-n dreapta fără să se uite.

“Prima victimă a fost socrul mare, l-au crestat cu cutitul pe faţă. Scandalagii au scos un pistol cu electroşocuri şi mulţi au fugit. Ion Petru a ieşit ca prostu’ să vadă ce se întâmplă afară şi au sărit toţi pe el. Când ne-am dus mai mulţi să-l scoatem din mâinile lor l-am găsit cu burta tăiată şi cu maţele pe afară”, a declarat Ilie Mărunţelu, fratele socrului mare.

Ion Petru de 32 de ani a ajuns la spital cu o plagă înjunghiată la nivelul abdomenului, iar medicii s-au chinuit mai multe ore să-i salveze viaţa. “A scăpat ca prin minune cu viaţă, dacă nu ajungeam cu el repede la spital murea”, spune mama victimei.

Medicii legiştii au stabilit că viaţa victimei a fost pusă în pericol şi procurorii au întocmit dosar penal. Politiştii i-au identificat pe agresori însă aceştia sunt de negăsit după bătaie.

“Trei bărbaţi din Călimăneşti cu vârste cuprinse între 35 şi 39 de ani sunt daţi în urmărire generală. Unul dintre cei trei este acuzat de tentativă de omor şi riscă 10 ani de închisoare.”, spune Alina Teodorescu purtător de cuvânt IPJ Vâlcea .

Celelalte trei victime au fost rănite uşor la nivelul feţei şi braţelor şi vor să depună plângere penală împotriva agresorilor.

EVZ.ro

http://www.evz.ro/detalii/stiri/scandal-cu-cutite-la-o-nunta-in-judetul-valcea-patru-persoane-au-fost-ranite-1076723.html

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.