570 total views

Anunţata plecare a lui Achim Irimescu de la Ministerul Agriculturii, unde ocupă funcţia de secretar de stat, la Reprezentanţa Permanentă a României la Bruxelles, dă o şansă liberalilor sălăjeni, dar şi liberalilor vâlceni de a prinde un post înalt la Bucureşti.

Adrian Pintea, director APIA Vâlcea şi Vaida Bela, director adjunct al Centrului Judeţean Sălaj al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, sunt numele nomimalizate la fotoliul ce va deveni vacant începând cu 1 februarie.

Contactat telefonic în legătură cu zvonurile, cum ca urmează să fie nominalizat la funcţia de secretar de stat în Ministerul Agriculturii, domnul Adrian Pintea, directorul APIA Vâlcea, a decis să nu comenteze, spunând doar că,  “în momentul în care va fi ceva sigur, atunci o să comentez, până atunci, nu”.

De asemenea, deputatul Cristian Buican, preşedintele PNL Vâlcea, contactat şi el telefonic şi întrebat cum comentează aceste zvonuri, a spus că,  “habar n-am…nu ştiu nimic… cine l-a nominalizat? Încă nu s-a făcut nominalizarea…vom vedea”…

Rămâne de văzut ce se va întâmpla de la 1 februarie, când va fi eliberat postul.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.