229 total views

AVARII REZOLVATE.

Au fost remediate 5 avarii la reţeaua de apă: str. Stănciulescu nr. 3, Stolniceni, Buridava, Râureni nr. 156 şi B-dul Nicolae Bălcescu – Sala Sporturilor.

LUCRĂRI DE BETONARE ŞI ASFALTARE.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare şi asfaltare, fiind folosite 1,5 mc de beton şi 6 tone de asfalt în zonele Ostroveni şi Râureni.

ÎNLOCUIREA BRANŞAMENTELOR, FINALIZATĂ.

S-a finalizat acţiunea de înlocuire a branşamentelor de apă potabilă pe str. M. Sorescu, M. Preda, Ostroveni, I. L. Caragiale şi N. Stănescu (zona Ostroveni), terenul fiind adus la starea iniţială.

ASISTENŢĂ TEHNICĂ.

A fost asigurată asistenţa tehnică pentru mai multe lucrări: str. Poenari nr. 30A, Feţeni nr. 120G şi Vlădeşti nr. 180A.

EXTINDERE REŢEA APĂ POTABILĂ.

Au fost executate săpăturile în vederea începerii lucrărilor de extindere a reţelei de apă potabilă şi canalizare (inclusiv pozarea ţevii de apă DN40 pe o distanţă de 50 ml şi a canalizării DN200 pe o distanţă de 40 ml), pe strada Calea lui Traian – Sud.

ÎNCEP LUCRĂRILE PE STR. FAGULUI.

A fost întocmit necesarul de materiale pentru începerea lucrărilor de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor/canal şi racorduri. Săptămâna viitoare vor începe lucrările.

PROBLEME PUNCTUALE.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: au fost efectuate verificări la staţiile de pompare Prundului, Cojocarilor, Apusului şi Râureni; au fost curăţate pompele la staţiile Morilor – Arinilor şi Goranu; a continuat curăţarea rigolei pluviale de pe str. Şt. Vodă (Iazul Morii); a fost executat racordul de canalizare de pe str. B. Amaru şi a fost refăcută suprafaţa carosabilă; a fost tiată plasa sudată pentru confecţionarea de armături pentru piesele suport; a fost reparată canalizarea ruptă DN 250 mm şi a fost refăcută suprafaţa carosabilă după executarea lucrării la bl. C1 din Ostroveni; a fost refăcută suprafaţa carosabilă pe str. M. Basarab – bl. 118 şi N. Bălcescu; a fost executată canalizarea pluvială DN 315 mm pe o distanţă de 36 ml pe str. Şt. Vodă; a fost montată o piesă suport din beton armat pe str. Calea lui Traian (Bujoreni).

CURĂŢAREA GURILOR DE SCURGERE, PRIORITARĂ.

A fost acordată o atenţie deosebită şi curăţării căminelor şi gurilor de scurgere din municipiu, intervenindu-se prompt cu utilajele din dotare, la solicitarea cetăţenilor sau în urma observaţiilor făcute în teren. Activităţi de acest tip s-au desfăşurat în zonele Ostroveni (bl. C11, A13 – sc. C, D şi E, A31/II, C1 – sc. B, B7 – sc. A, A37/II – sc. C, A64, A65, A54, A7 – sc. B, C5, A4 – sc. E, C16, A11/III – sc. A şi B), Centru (bl. L şi G, Parcul Mircea cel Bătrân, str. Carol I – Rest. Casa Vâlceană, bl. Filipin – sc. E, str. Calea lui Traian – Rest. City Garden), Petrişor (bl. P5), Nord (str. Calea lui Traian – bl. 3 şi str. Decebal, zona Interex, str. Intr. Abatorului, Insp. Şcolar, abator Diana), precum şi pe B-dul T. Vladimirescu (Panait Donici), str. Regina Maria – bl. C7, Iancu Pop nr. 2/4, Ştirbei Vodă nr. 215, Izvorului, Banu Mărăcine nr. 33, Matei Basarab – bl. 103, Antim Ivireanu inters. cu Mircea Eliade.

88 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 88 de apometre, fiind întocmite şi un număr de 14 documentaţii tehnice.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.