Loading

…dar conduce și un Touareg ediție 2019, cu un cost ce mulți nu și-l permit (minim 60.000 euro, noi bănuim un cost de 70.000 euro), iar „aleasa” este angajată în Consiliul Județean, din 2021, pe un post nu obținut corect, dpndv, fiind tot singură participantă, ca fiecare de altfel care a ajuns să participe la un concrus pentru ocuparea unui post în această instituție!!!

Lucian Rădulescu, căci despre el este vorba, fratele „marelui” președinte Rădulescu Constantin, s-a apucat de afaceri cu statul, ajutat fiind cu siguranță de funcția „lu fratelo”, ajungând pe la primării liberale, dar și pesediste, unde construiește sau vinde diverse – cozi de mop-uri, măști de protecție, articole sanitare, materiale de curățenie, dezinfectanți și cine mai știe ce…

Se pare că primarii nu mai au cu cine să construiască nici toalete și nici parcuri de joacă ori reparații la puncte farmaceutice din județ, în Bărbătești de exemplu!!! Dacă nu ar fi ieșit Rădulescu cel mic pe piață județul poate era în colaps, la ora actuală!!! Tarifele pe care dumnealui le practică sunt: pentru o toaletă publică 70.000 euro, iar pentru un parc cu loc de joacă și grup sanitar – 90.000 euro.

Vâlcea e săracă, dar plătește bine!

Mașina lui Lucian Rădulescu, achiziție 2021, vară!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.