124 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 22 – 26 iunie, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

AVARII REZOLVATE. Au fost remediate 11 avarii la reţeaua de apă pe str. Râureni nr. 167 A şi B, Dem Rădulescu, Marin Sorescu – bl. A37/II, Aurelian Sacerdoţeanu, Ionescu Cheianu – bl. 74, Aleea Nuci – Baraca 29, Macilor nr. 45A, Cojocarilor nr. 9, Topolog nr. 48A, precum şi în zona 1 Mai.

LUCRĂRI DE BETONARE. Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare pe str. Nicolae Iorga, Dacia – bl. 3, Florilor, Horia, Ştirbei Vodă, Alexandru Sahia nr. 10 şi 20, Ion Referendaru – bl. A18, fiind folosite 5,5 tone de material.

ÎNLOCUIRE DE ŢEAVĂ PE ALEEA OLĂNEŞTI. Au continuat lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă PEHD D110 pe str. Al. Olăneşti. Lucrările vor continua şi săptămâna viitoare, procedându-se şi la amenajarea terenului afectat.

ÎNLOCUIRE BRANŞAMENT. A fost înlocuit un branşament de apă potabilă OL cu ţeavă PEHD PN10 Ø32 pe o distanţă de 6 ml, pe str. Ionescu Cheianu la bl. 74.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în  zonele Ostroveni, 1 Mai, Centru, Petrişor, Libertăţii, Nord şi Zăvoi; au fost curăţate pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu; a fost executată armătură din plasă sudată STR8 pentru turnarea pieselor suport din beton armat; a fost montat un capac de canalizare compozit la bl. A11/I; a fost montată o ramă cu capac carosabil pe str. M. Viteazu; a fost montată o ramă cu capac de canalizare compozit şi o piesă suport din beton armat pe str. H. Coandă – bl. N14; a fost refăcută suprafaţa carosabilă prin turnarea de beton pe str. Dr. Hacman – bl. 83; s-au igienizat staţiile de pompe Râureni, Feţeni şi Capela.

12 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 12 apometre, fiind întocmite şi un număr de 16 documentaţii tehnice.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.