282 total views

…fără lovituri sub centură, mesaje electorale negative, violențe ori atacuri la persoană. PRO România, filiala Vâlcea, s-a împărțit în echipe care au ajuns în ultimul weekend, din campania europarlamentarelor 2019, în mai multe orașe și comune din județ.

Alături de una din echipele PRO România, am avut ocazia să observ că membrii partidului mai întâi au îndemnat cetățenii să iasă la vot pe 26 mai și apoi le-au vorbit despre opțiunea electorală pe care o au cu ocazia acestor alegeri și pe care o promovau. Pentru ei, la discuțiile cu fiecare cetățean pe care l-au întâmpinat, a primat informarea acestuia asupra importanței de a merge la vot pe 26 mai, indiferent de opțiunea politică a fiecăruia. Electoratul județean i-a primit destul de bine și le-a urat succes membrilor PRO România.

„A fost o campanie curată și liniștită, o campanie în care am întâlnit oameni frumoși cu care am schimbat impresii electorale și care au promis că vor ieși la vot. Ce a fost inedit, față de alte campanii prin care am mai trecut, este că cetățenii vor ieși la vot pentru că așa le-au spus copiii lor. Deși nu încerc să promovez nici un procent, sperăm totuși să scoatem unul bun la acest scrutin electoral”, susține Adrian Sandu – președinte PRO România, filiala Vâlcea.

Din diverse discuții cu cei care fac politică și se află în această perioadă în campanie, am înțeles că s-ar bucura ca PRO România să scoată un procent bun, pentru că atunci clar au reușit să rupă din PSD, lucru care ar bucura mult.

Fii PRO România pe 26 mai!

Comandat de Partidul PRO România

MFC: 41190009

Realizat de SC Economyc Media SRL – Timpul de Vâlcea

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.