184 total views

…susținând în conferința de presă că „nu se poate așa ceva, ei nu fac decât să ne jignească. Nu au făcut decât să critice partidul nostru. Dacă ei vor continua aceiaşi strategie de a ne jigni dimineaţa şi seara de a căuta împăcare, voi propune la viitoarea şedinţă a BPN ruperea coaliţiei”.

Nu vă speriați, este doar o aducere aminte a unor declarații din conferința de presă susținută de edil fix în urmă cu 10 ani – 2009 -, când avea o problemă cu social-democrații precizând și că este deranjat de prezenţa în teritoriu, la audienţele lui Ion Câlea, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea şi preşedinte PSD Vâlcea, a directorilor deconcentratelor: “Mi se pare o încercare de racolare a acestora, o manifestare de populism. Nu ştiu ce rost are prezenţa şefului Inspectoratului de Poliţie alături de Câlea în teritoriu”.

Revenim la 2019, observăm că Gutău face astăzi ce critica atunci. Și nu comentăm mai mult!

De ce susține Gutău Mircia formațiunea PSD?

Vorbește lumea și-l critică pe Gutău că susține PSD, fiind foarte nemulțumită în acest sens, susținând că nici de dragul lui, trebuie să recunoaștem – edilul este iubit în municipiu de vreo 16.000 de inși că restul nu ies la vot și nu le știm opțiunea – , nu vor vota pe 26 mai formațiunea politică PSD. Aceiași cetățeni spun că nu este corect ca PSD să profite de notorietatea edilului și că trebuie să înțeleagă că sunt pe făraș..ușor, ușor..

Votul va spune multe! Vom vedea cine de cine a profitat și dacă a profitat! În opinia noastră, acum, Gutău are nevoie de PSD și nu invers. Și mai spunem ceva: Gutău nu aleargă în campanie lângă PSD degeaba, mai ales că se vehiculează ideea că doar la aceste alegeri „s-au luat de gât”. Dacă la localele din 2020 se vor lua iar de gât, nu știm, dar sigur se vor mai lua la parlamentare! Altfel cum să-și scoată Gutău parlamentari…

Și ne permitem să mai intuim ceva: Gutău are nevoie de un procent bun la aceste alegeri pentru a-i demonstra lui Dragnea că poate să-i dea partidul cu toată încrederea, că fără el PSD la Vâlcea nu mai e ce a fost. Și apoi, să fim serioși, nu muncește Gutău în campanie să-l facă pe Rădulescu mare șmecher politic. Zău așa! Gutău nu poate fi la mâna unui mărunt ca Rădulescu.

PSD, acest partid hulit, a scăzut mult în ochii electoratului, iar la Vâlcea dacă Gutău este PSD – are voturi, dacă Gutău este USR – are voturi, dacă Gutău este PRO România – are voturi și exemplele pot continua. Dar, s-ar putea ca cineva, totuși, să se îmbete cu apă rece…

Între noi fie vorba: Gutău nu suportă pesediștii, punct. Mulți dintre ei sunt proști pe față (vezi cazul ministrului Matei Bogdan vs gimnasta de talie mondială – Corina Ungureanu) și edilul nu vrea să aibă de-a face cu proștii. El are demnitate, putere de a merge mai departe și un caracter puternic. Cine mai are așa ceva? Nimeni!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.