Loading

…susținând că puteam cere documentația de avizare de la ANFP și aflam că totul este legal, cu privire la concursul pentru ocuparea postului de director executiv, la Primăria Horezu.

Cu ocazia asta, țin să readuc din nou în atenția tuturor că, am încercat (cum puțini jurnaliști mai încearcă în ziua de astăzi ), să stau de vorbă cu toți cei implicați în acest transfer. Zeci de telefoane și mesaje (le pot arăta cui dorește) de la Răban Aurel, până la sindicalistul Marica Vasile, directorul regionalei Craiova sau premierul Cîțu !!! Păi dacă domniile lor nu doresc sub nici o formă să răspundă, să clarificăm transferul, domnule primar Sărdărescu, cu ce sunt eu de vină că scriu „prostii” ?

Drept la replică

„HCL Horezu invocată în articol, se face anual la începutul fiecărui an și în ea se creează funcții noi, compartimente, servicii, etc. Anul acesta am făcut o reorganizare amplă și am creat printre altele, un birou, un serviciu și două direcții. Cele două direcții sunt direcția economică și cea de asistența socială. Tipul celor două direcții este cel similar cu tipul orașului Horezu și este reglementat de lege. Funcțiile prevăzute la direcția economică sunt 16 + 1 conf. HCL. Dacă pe mine nu m-ați crezut, trebuia să cereți de la Prefectura Vâlcea, HCL-ul transmis de noi și avizat de ei. Mai mult, de la ANFP București puteați să cereți documentația de avizare a organigramei și constatați că totul este legal, inclusiv avizul lor”.

Domnule primar, Nae Sărdărescu, cum adică „dacă pe mine nu m-ați crezut”, în condițiile în care noi nu am reușit să discutăm pe acest subiect ? După publicare ați transmis un singur mesaj scurt pe care l-am adăugat la finalul articolului, invitându-vă chiar să remiteți un drept la replică. Și, iată, l-ați remis, iar eu l-am publicat !

Să avem zi bună, că belele curg !

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.