Loading

….din punct de vedere economic, amintindu-ne și că „trăim vremuri complicate: pandemie, război, creșteri de prețuri la energie și alimente, etc. Practic, vremuri foarte grele!” Și are dreptate!

Trăim vremuri grele și, dezamăgirea, frustrarea sau demotivarea își bagă coada cu insistență în viața noastră. Cu toate astea, nu trebuie să ne lăsăm doborâți de greutăți și să ne abandonăm visurile ori aspirațiile noastre, așa cum nu trebuie să ne complacem în ceeea ce nu ne place sau care nu ne reprezintă. Trebuie să nu uităm ce ne dorim cu adevărat, să luptăm cu motivare pentru îndeplinirea idealurilor, mai ales că, deși nu știm de unde, avem tendința ca atunci când trăim vremuri grele să le facem și mai grele.

În administrația locală acest lucru este mai mult decât vizibil. Însă, nu este și cazul viceprimarului Pîrvulescu, care în continuare se gândește la oportunități de dezvoltare a orașului și nu cedează contrelor chiar dacă de fiecare dată este împiedicat de autoritatea supremă – Mircia Gutău – să nu reușească ce și-a propus. Într-o postare recentă, dumnealui spune că „trăim într-un oraș zero din punct de vedere economic”. Are dreptate? Are! Potrivit unei recente postări, Pîrvulescu ne arată că nu renunță a gândi proiecte care să aducă un plus-valoare comunității! Merge înainte cu bune, cu rele!

Istoria ne-a dovedit că perioadele grele pot fi și șansa unor oportunități de dezvoltare. Trăim într-un oraș zero din punct de vedere economic. Tocmai de aceea ne putem gândi viitorul în conformitate cu provocările actuale. Încă mă încăpățânez să cred că putem deveni un pol de dezvoltare. Pe ce direcții? Eu aș vedea oportunități mari pe procesarea alimentelor (fabrici ulei de ex), producția de panouri fotovoltaice de ex.(trebuie sa exploatăm la maxim energia regenarabilă), industria farmaceutică și exemplele pot continua. Chiar puteți fiecare dintre dumneavoastră să vă exprimați opinia!”, susține Pîrvulescu, adăugând că a înaintat executivului local proiectul de hotărâre privind achiziția de terenuri aflate în zona industrială a orașului, necesare a fi utilizate pentru construirea parcului industrial! Rămâne de văzut și dacă acest proiect va fi introdus pe ordinea de zi a ședinței ordinare din luna martie.

Din păcate cu un Gutin la conducerea orașului, care nu vede decât betoane și floricele, greu. D-le Gutin ne apropiem de o explozie a bulei imobiliare, ce veți face? Cât despre celălalt geniu, viceprimarul Gheorghiu, îl lăsăm în continuare să aștepte investitorii ruși promiși de dl. ambasador Kuzmin. Totuși, haideți să încheiem mai optimist și fiecare să facă un exercițiu de imaginație și să-și exprime o opinie despre cum își imaginează dezvoltarea orașului”, Pîrvulescu încheindu-și astfel expunerea.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.