Loading

După publicarea articolului cu titlul „după 5 ani, Teatrul „Ariel” își recuperează prejudiciul produs de soția actualului manager”, am primit câteva informații pe care le păstrăm, deocamdată, dar și două print screenuri care conțin imagini și texte scurte.

Am făcut câteva verificări pe contul Cătălinei Sima, actriță la Teatrul „Ariel”, și am văzut că ceea ce am primit într-adevăr există pe contu-i personal. Cine ne-a informat despre ieșirea publică a Cătălinei, susține că actrița a ajuns să fie supusă unor nedreptăți chiar de către managerul – Popescu Gabriel. Acesta, profitând de o situație deosebită în care se regăsește actrița, din punct de vedere familial, folosindu-se de puterea pe care o deține ca și „mare” manager, o articulează în mod nejustificat. Tot informatorul nostru spune că ar fi vorba de un abuz cras privind salariul actriței, acesta fiind diminuat ilegal și din motive neînțelese de unii, de alții, sfătuindu-ne să facem câteva investigații pe la această instituție că vom rămâne surprinși de câte se fac – ilegal !

Contactată în privat, pe fb, Cătălina Sima încă nu a văzut mesajele noastre, deci nu ne-a răspuns la întrebările adresate, dar sperăm că le va vedea și ne va remite un punct de vedere cu privire la cele inserate în acest articol. Evident, noi nu o obligăm la un răspuns, decide dumneaei dacă dorește să ne răspundă sau nu. Totuși, bine ar fi să ne explice situația. Acum, dacă tu, manager, comiți ilegalități/abuzuri profitând de persoane vulnerabile, nu faci decât să ne demonstrezi calitatea umană pe care o ai. Tindem să credem că 90% din informațiile primite sunt adevărate și vom face tot posibilul să aflăm despre ce este vorba. Inclusiv, domnia sa, managerul, poate să ne remită un punct de vedere dacă se simte „atacat” și cele scrise îi știrbesc din putere, autoritate, grandomanie sau alte „calități” cu care este înzestrat. Când începi să-ți acorzi o importanță nejustificată/exagerată și ataci femeia, ești mârșav, abject și cum mai vrei, dar NU om!

Așadar, Cătălina Sima îl informează public pe managerul Popescu că ea nu are bani, nu are pile și nu este amanta nimănui, dar munca ei spune totul. Îl mai întreabă dacă el poate spune același lucru, dar se îndoiește. În al doilea text, actrița spune : „Urăsc nedreptatea ! Urăsc ipocrizia ! Urăsc parșivenia ! Îmi este silă de oamenii care se-nchină, dar fură cât pot ! Îmi este silă de femeile care se dau lebede, când în ele zace o curcă plouată ! Îmi este silă de lipsa de bun simț a oamenilor care își au curul asigurat și nu le mai pasă de calitatea muncii lor ! Dar pentru copii lupți din toate puterile să le arăți că există și o parte bună în tot !”

CREDIT FOTO/ FB C.S. – IMAGINEA DIN DESCHIDERE ESTE ALEASĂ SPECIAL, DIN SURSELE NOASTRE, CĂTĂLINA SIMA ESTE CEA MAI BUNĂ ACTRIȚĂ A TEATRULUI „ARIEL”

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.