217 total views

…pentru că asta întelegem dintr-un comentariu public al unei susținătoare de peste 20 de ani a echipei de handbal din toate timpurile, care a decis să nu mai susțină echipa până când aceasta nu va „trage toată la căruță”. Este la SCM Râmnicu Vâlcea dezmăț pe bani publici? Cum adică să nu joci că nu ai chef, în condițiile în care pentru asta ești plătită, tu jucătoare? De urgență, se impun lămuriri din partea conducerii SCM și a conducerii Primăriei Râmnicu Vâlcea, adică Mircia Gutău.

Cine a scris acest text este o susținătoare demnă de toată încrederea și care știe aproape toate problemele cu care se confruntă SCM, bune, rele. Adică textul nu este o frustrare, iar cele menționate sunt cât de poate de adevărat. Cu atât mai mult, cu cât aceasta este cunoscută și respectată de către toți cei care se învârt în jurul echipei și a banului public investit în echipă, dorim ca în cel mai scurt timp cine trebuie să lămurească și să ne lămurească cum e cu mofturile jucătoarelor.

Și, cu această ocazie, încă o dată, îi solicităm primarului Mircia Gutău să facă public fiecare leu cheltuit de SCM pentru anul 2017, 2018 și 2019!!! Să nu uitâm că ultima alocare din bugetul local a fost de 700.000 lei pentru UTILITĂȚI!

Textul Scris De Susținătoarea Echipei SCM Râmnicu Vâlcea După 20 De Ani De Susținere Necondiționată A Echipei

„Dat fiind că nu mai sunt în galerie de ceva vreme și doresc ca și galeria sa nu fie implicată în niciun fel în ceea ce ce voi spune… Se pare ca sunt nevoita sa nu mai sustin TOATĂ ECHIPA.. pentru ca NU TOATA ECHIPA JOACA și nu TOATA LUMEA TRAGE LA ACEEASI CARUTA. Eu am sustinut Vâlcea și tot ce înseamnă ea respectiv Oltchim, HCM, iar acum după noua denumire SCM, de 20 ani. 20 ani de mers la 99 % din meciuri. 20 ani din viata de pasiune și nebunie pentru handball. În tot acest timp m-am certat CU TOATA LUMEA pentru ele.. Pe grupuri, ori fata în fata. Am refuzat sa ascult ceea ce multi mi-au zis, și anume că la noi sunt niște grupuri care vor sa destabilizeze echipa. I-am făcut nebuni.. Dar singura nebuna eu eram pentru ca refuzam sa cred ce aud!!! Putin a lipsit sa ma îmbolnăvesc la propriu dupa meciul nebun cu CSMB, acela fiind ultimul meu meci în galerie, pentru ca am un copil care are nevoie de mine. Însă, ceea ce se întâmplă acum la echipa este de domeniul SF-ului…

Antrenorul a intrat în spital… Alta jucătoare joaca cu hernie…și se roagă la Dumnezeu sa poată juca pentru nationala sa…alte 4 straniere joaca și pentru celelalte, având risc major de accidentari. Toate se sparg in capul antrenorului… Asta pentru ca sunt bisericuțe la noi… Sunt fete care nu joaca pentru echipa de club pentru ca sunt accidentate dar pot juca pentru Nationala României.. Selecția știu că se face în urma prestațiilor la echipele de club… Și nu invers.

În afară de asta, noi suporterii suntem ciuca bătăilor peste tot când luăm bătaie. Fix din cauza celor CARE NU JOACA, ca nu au ele chef… Dar care totuși își iau salariile (din bani publici) LA TIMP!!!

O asemenea atitudine sfidătoare din partea lor nu este doar la adresa clubului, a antrenorului și a fetelor care chiar muncesc.. Ci mai ales la adresa sălii care le sustine NEINCETAT. Măcar la oamenii aia sa se gândească… La oamenii care vin de pe vremea Chimistului… La cei care plătesc bani din propriul buzunar pentru abonamente sau pentru a le sustine în țara, dar și în străinătate 😤😤😤 Salarii colosale, mașini la scară și HANDBAL când??? ne prind BRAȘOV SI BISTRIȚA DIN SPATE, fete simple fără pretenții!!!

Din aceasta cauza… Aleg sa nu mai sustin TOATA ECHIPA SCM Râmnicu Vâlcea , ci individual, doar pe cele care JOACĂ! voi sustine TOATA ECHIPA, fix atunci când si ele vor fi O ECHIPA SI O FAMILIE alături de celelalte care mor pe teren pentru club, pentru performanță și pentru suporteri si spectatori”.

Așteptăm lămuriri!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.