57 total views

Remus Borza, specializat in insolvente si care a devenit cunoscut publicului larg dupa ce a preluat insolventa companiei de stat Hidroelectrica, s-a inscris in ALDE. Victor Grigorescu, ministrul Energiei, i-a cerut avocatului sa renunte la afacerile cu statul, inclusiv la posibila preluare a insolventei Hidroserv.

Saptamana trecuta, Borza a declarat, la Ramnicu Valcea, ca a cceptat invitatia lui Calin Popescu-Tariceanu si s-a inscris in ALDE, potrivti presi locale. Ministrul Energiei a reactio0nat, miercuri, intr-o postare pe Facebook, cerandu-i sa renunte la afacerile cu statul, conform News.ro.

borza“Sunt convins ca d-nul Remus Borza, care a ales o cariera politica, intelege ca e mai sanatos si mai cinstit ca atunci cand te implici politic sa eviti sa faci afaceri cu statul”, a scris Grigorescu.

Ministrul s-a referit in special la cazul companiei Hidroserv, filiala de mentenanta a Hidroelectrica, care ar putea intra in curand in insolventa din cauza problemelor financiare.

“Ultimul caz e situatia incerta din punct de vedere financiar de la Hidroserv. O posibila insolventa, daca s-ar pune problema, trebuie gestionata exclusiv pe principii economice de conducerea companiei. Zvonurile cum ca cel care va administra posibila insolventa este Remus Borza nu fac decat sa afecteze compania si procesul economic dificil prin care trece aceasta”, a mentionat Ministrul Energiei.

sursa/http://www.wall-street.ro

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.