Loading

…membru nou în ATOP. Conducerea Instituției Prefectului Vâlcea a comunicat conducerii Consiliului Județean că Victor Stănculescu a fost desemnat membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Vâlcea (ATOP), ca urmare a numirii acestuia în funcția de suprefect, potrivit HG 675/2021, înlocuindu-l pe subprefect Achim Robert.

Altă înlocuire vine din partea Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea care, tot printr-o adresă transmisă către CJVL, a adus la cunoștință că Dărăban Dumitru – comisar șef de poliție, va face parte din structura ATOP, înlocuindu-l astfel pe Mihalache Constantin, fostul comisar șef al IPJ Vâlcea. Așadar, vedem în continuare că în „instituția” statului român din care fac parte demnitari ori funcționari angajați tot la stat, dar la alte instituții, și care are doar un rol consultativ, se fac schimbări pe criterii strict politice și pentru salarii substanțiale pentru nimic. Ne convine sau nu, noul comisar șef al IPJ Vâlcea, potrivit Regulament de funcționare, era obligatoriu să fie „înregistrat” în ATOP, dar noul subprefect Victor Stănculescu nu era obligatoriu, în ATOP fiind numit Achim Robert, subprefect în funcție.

Pentru că s-a rupt lanțul de iubire…USR out din ATOP

Dacă ne luăm după declarația unui deputat USR, care spune că „după părerea mea este o sinecură creată pentru a mai da niște bani oamenilor de partid”, am putea înțelege că useristul Achim nu mai vrea să încaseze un venit salarial pentru nimic. Aiurea! A fost detronat politic! Acum, este cât se poate de evident că în această „instituție” se taie frunză la câini pe bani publici, mai ales că din aceasta face parte șeful I.P.J. Vâlcea, șeful I.J.J. Vâlcea, șeful I.S.U. Vâlcea, adică șefii instituțiilor care fac exact același lucru. Consilierii județeni care fac parte din acest organism, ce știu ei să facă mai mult decât știe șeful jandarmeriei, poliției ori șeful pentru situații de urgență? Vă spunem noi? Nimic!

ATOP Vâlcea are și trei membri care, în teorie, reprezintă societatea civilă și sunt numiți din pixul președintelui Rădulescu. Deci, teoretic, practic ei nu reprezintă societatea civilă, pentru că nu societatea civilă i-a numit, ci reprezintă interesele președintelui CJ Vâlcea și ale edilului Mircia Gutău. Ce știu ei să facă în ATOP? Nimic! „Funcții” bine plătite din bani publici pentru nimic, iar statul român acceptă această măgărie care trenează de ani de zile!!! PNL în loc să stopeze cheltuirea haotică a banului public, aderă în continuare la risipirea lui, ba mai mult își atribuie funcții bine plătite activului de partid, fără muncă!!!

Pentru că toate astea nu sunt de ajuns, regăsim pe ordinea de zi a ședinței ordinare a CJVL, din 28 iulie 2021, un proiect de hotărâre „privind aprobarea plății cotizației ATOP către ANATOP, pe anul 2021, în cuantum de 5000 lei. Deci, ANATOP se hrănește cu banii CJ-urilor și nu numai!!! Agenția Națională a Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ANATOP) înghite anual, numai cu plata indemnizațiilor membrilor, peste 11 milioane de lei…

Viața, e greu!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.