573 total views

Spitalul Judeţean Vâlcea a reuşit să racoleze în ultima perioadă de timp cei mai buni medici în zonele în care activează. Managerul Dan Ponoran a afirmat săptămâna trecută că în prezent cel mai bun chirurg pe tiroidă din România, doctorul Radu Popescu, operează în Spitalul Judeţean Vâlcea pe cea mai performantă aparatură. Actualul manager al spitalului şi-a exprimat dezamăgirea că vâlcenii preferă să se opereze în alte spitale din ţară pentru că nu ştiu acest lucru.

SJU Valcea cu Ponoran

 

Cel mai bun endocrinolog din ţară, angajatul SJU Vâlcea

„ La ora actuală avem în Vâlcea unul dintre cei mai buni chirurgi pe tiroidă din România, poate cel mai bun pentru că s-a făcut remarcat şi peste graniţele ţării, pe doctorul Radu Popescu. Mai mult decât atât, avem un aparat care nu există altundeva în ţară, acest aparat de neuromonitorizare a nervului laringeu recurent. Dacă veţi căuta pe site-ul Societăţii Române de Chirurgie, anul trecut, undeva în aprilie sau martie, găsiţi că la Amfiteatrul Colţea, domnul profesor Beuran, care este actualul preşedinte al Societăţii Române de Chirurgie ne-a invitat să le prezentăm şi colegilor din Bucureşti ce facem noi la Vâlcea. În cazul de faţă, această intervenţie se face cel mai bine din România în Vâlcea şi, cu toate acestea tot mai sunt vâlceni care merg să se opereze în altă parte pentru că nu ştiu acest lucru. La ortopedie avem aceeaşi situaţie. Avem un şef de secţie la Ortopedie, pe doctorul Adrian Pătrulescu, care, dacă acum mergem la dânsul, găsim doi, trei pacienţi din afara judeţului Vâlcea. Vin la doctorul Pătrulescu pacienţi de la Cluj, Craiova, Sighet, cu toate acestea sunt foarte mulţi pacienţi din Vâlcea care merg să se opereze în altă parte. Sunt foarte mulţi medici de calitate care nu sunt promovaţi, de care chiar nu se ştie de ei…Vâlcea are doctori cu reputaţie în medicina românească”, a precizat directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea.
Problema lipsei de imagine a medicilor din SJU Vâlcea ţine exclusiv de politica spitalului, dezinformarea vâlcenilor provine din lipsa de transparenţă a fostei conduceri a SJU care oprea presa la poarta spitalului, ziariştii erau urmăriţi pe holurile spitalului ca infractorii. Actualul manager a fost primul care şi-a mediatizat colegii de breaslă şi procedurile medicale posibil de efectuat la Vâlcea. Lipsa de comunicare a dus la lipsa de informare şi la exodul bolnavilor din Vâlcea spre spitalele din ţară.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.