181 total views

Modernizarea infrastructurii rutiere este în acest moment una din preocupările majore ale primarului Mihai Ionescu, care şi-a propus să asfalteze fiecare uliţă sau drum comunal din Cernişoara.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În urma eforturilor depuse în acest mandat, primarului comunei Cernişoara i-a fost aprobată o finanţare de câteva zeci de miliarde de lei vechi, pe O.G. 28, finanţare necesară pentru asfaltarea a 18 drumuri de interes local. Lucrările ar fi putut fi inaugurate în luna august a acestui an dacă primarului nu i-ar fi pus piedici chiar colegii săi de partid, membrii în actualul Executiv. Deşi ar fi trebuit să primească până acum nu mai puţin de 60 de miliarde de lei vechi, alesului local i-a fost repartizată decât suma de 9 miliarde de lei, astfel că lucrările au bătut pasul pe loc.

“Am primit doar 18 % din finanţare în condiţiile în care pe 15 august se încheie contractul cu firma care trebuia să realizeze lucrările. Cu banii primiţi până acum abia am reuşit să reabilităm două străzi. Am făcut adrese peste adrese, dar degeaba, aşa că am ajuns să mă plâng domnuluui Dragnea”, spune primarul Mihai Ionescu.

Proiectul privind celor 18 drumuri va fi finalizat în ciuda acestor întârzieri, dă asigurări alesul local din Cernişoara, care a luat deja hotărârea prelungirii contractului cu firma constructoare. Dacă fondurile accesate de la Guvernul României ajung mai greu în Cernişoara, situaţia este cu totul alta în cazul lucrărilor finanţate de Uniunea Europeană. Primarul Mihai Ionescu a obţinut până acum 100 de miliarde de lei vechi pentru implementarea altor două proiecte privind modernizarea infrastructurii locale.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.