106 total views

Boişoara şi Câineni, primării din nordul judeţului Vâlcea, au fost câştigate de liberali. Dacă despre alesul din Boişoara putem spune că, habar nu are cu ce se mănâncă administraţia publică, nu are o prezenţă agreabilă, iar să se ducă pe la ministere pentru obţinere de fonduri nici nu poate fi vorba, despre alesul din Câineni, putem spune că are o prezenţă cât de cât, dar degeaba. El ştie atât de bine cu ce se mănâncă administraţia publică încât în cei opt ani de mandat, 2008-2016, nu a făcut mai nimic.

sandulache si nicolae copy

Vineri, 23 iunie, Consiliul Local Boişoara, cât şi Consiliul Local Câineni, trebuia constituit conform graficului stabilit de către executivul Prefecturii Vâlcea, la ora 11.00, respectiv, ora 14.00.
Cele două consilii locale nu s-au constituit pentru că liberalilor lui Buican nu le-au ajuns banii să-şi cumpere majoritatea.
Mai mult, aceştia au încercat, şi mai încearcă, să cumpere aleşii Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) numai că, ce nu face Buican, face Nicu Gheorghe, preşedintele partidului mai sus menţionat, şi anume, retragerea sprijinului politic celor care s-au vândut. Buican nu a înţeles că nu e bine să te pui cu Nicu Gheorghe, pentru că sigur pierzi (aviz PSD-iştilor).

La Boişoara, Consiliul Local este format din 4 consilieri PPU-sl, 4 consilieri PNL şi 1 consilier PSD.

La Câineni, Consiliul Local este format din 5 consilieri PSD, 5 consilieri PNL şi 1 consilier PPU-sl.

În ambele consilii, liberalii lui Buican în încercarea de a-şi pune viceprimari, tot PNL, au umblat cu necuratul la aleşii PPU-sl. Da, unii s-au vândut, dar Nicu Gheorghe este uns cu toate alifiile şi nu-i scapă nimic. Ştia de jocurile murdare ale peneliştilor şi le-a dat planul peste cap, retrăgând sprijinul politic consilierilor PPU-sl, vânduţi. Din acest motiv cele două consilii, vineri 23 iunie, nu au fost constituite. Dacă la Boişoara, preşedintele PPU-sl, retrage sprijinul la 2 consilieri, la Câineni, retrage sprijinul la 5 şi validează poziţia 6 de pe lista de consilieri aleşi. De ce poziţia 6? Simplu! Toţi cei 5 fuseseră cumpăraţi, adică au gandit şi liberalii, dar nu cât Nicu Gheorghe.

Vom urmări îndeaproape următoarea şedinţă de constituire a celor două consilii care va avea loc, luni 27 iunie.

Liberalii lui Buican, nu doar la Boişoara şi Câineni umblă cu banii după alţi consilieri pentru a-şi face majoritate, ci şi în multe alte comune ale judeţului.

Ruşine aleşilor PPU-sl din Boişoara şi Câineni, pentru scopurile ascunse. Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), nu a scos, pe 5 iunie, 100 de consilieri locali în judeţ, ci 10, dar îi validează pe cei corecţi.
Consilierii PPU-sl aleşi din celelalte 8 comune, nu au fost cumpăraţi şi nici nu vor putea sa-i cumpere liberalii, indiferent ce sumă de bani le-ar promite.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.