198 total views

Avem Consiliu Local cu acte în regulă. Aleşii locali stoeneşteni au fost validaţi sâmbătă după-amiază, iar ulterior au depus jurământul de credinţă. Şedinţa de constituire a avut loc în sala de ședințe din cadrul primăriei Stoeneşti.

Astăzi, 25 iunie 2016, prilej de bucurie la Primăria Stoeneşti. Consiliul Local Stoeneşti a fost validat şi primarul reales, Gheorghe Dumbravă a depus jurământul pentru un nou mandat. Stoeneştenii se pot mândri cu un primar de 94%. După constituirea CL şi depunerea jurământului de către edilul reales, Gheorghe Chelcea, fost viceprimar, a fost reales cu 12 voturi din 12.

Gheorghe Dumbravă, un primar ambiţios a promis, înainte să înceapă campania, că va avea cel mai mare procent din judeţ la alegeri, indiferent de la ce formaţiune politică va candida. În 5 iunie, a candidat din partea Partidului Naţional Liberal si se bucură acum de prima poziţie cu procent din judeţ, 94%.

123

“ Am spus că voi câştiga cu un procent foarte mare, dar nu mă aşteptam nici eu să fie aşa mare, 94%. Din fire lumea mă ştie că sunt ambiţios şi ce-mi propun să fac, reuşesc. Nu am avut nici o clipă emoţii că nu voi câştiga, puteam să candidez de la orice partid, procent mare oricum aveam. Am avut o echipă foarte bună în mandatul anterior, formată din mai multe partide, dar acum am o echipă majoritară. Consiliul Local în mandatul 2016-2020 este format din 11 consilieri PNL şi 2 consilieri PSD. Astăzi tot Consiliul este format din oameni care înţeleg ce este bine pentru comunitate şi care vor ajuta la evoluţia comunei şi nu la involuţia acesteia. Mă bucur că şi vicele Chelcea a fost ales cu unanimitate, iar asta spune multe şi anume, că cei doi consilieri PSD sunt alături de cetăţenii comunei si vor fi “pentru” la toate hotărârile”, a declarat primarul Gheorghe Dumbravă.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.