711 total views

Hesburger, cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din Finlanda și țările Baltice și unul dintre cele mai cunoscute din Europa deschide primul restaurant în România, pe 17 mai, la Râmnicu Vâlcea. Business de familie, cu o istorie de peste 50 de ani, Hesburger operează în prezent în 9 țări și are peste 470 de restaurante.

Cu o investiție de 300.000 euro și o suprafață de 80 mp, restaurantul Hesburger se află la primul etaj al centrului comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea, în zona food court-ului. Prin inaugurarea acestui local, au fost create 30 de noi locuri de muncă. Vâlcenii vor avea ocazia să încerce o gamă largă de produse ale celebrului restaurant finlandez, printre care se numără: burgeri, tortillas, bunătăți crocante, salate, delicatese speciale vegetariene, deserturi și celebrele sosuri Hesburger, preparate după rețete originale.

Ne bucurăm că avem ocazia să deschidem primul restaurant în Râmnicu Vâlcea și să îi invităm pe vâlceni să fie primii care încearcă preparatele noastre. Avem în prezent discuții pentru inaugurarea a peste 10 alte locații în diferite orașe din România, printre care se numără și Bucureștiul. Astfel, credem că în următorul an vom avea cel puțin 10 restaurante noi deschise în România, cu investiții planificate de până la 8 mil. euro”, spune Ieva Salmela, International Development & Marketing Director Hesburger.

Produsele Hesburger sunt cunoscute pentru gustul lor, la baza fiind sosurile Hesburger, create după rețete originale și produse în propriile fabrici din Finlanda și Lituania și faptul că se folosește 100% carne de vită în chiftelele din burgeri.

Compania finlandeză, fondată de Heikki Salmela împreună cu soția sa, Kirsti Salmela, și-a început afacerea de fast-food în 1966, în micul oraș Naantali.

De-a lungul anilor, Hesburger și-a extins lanțul de restaurante la nivel internațional, iar acum numără 272 de locații în Finlanda, 60 în Lituania, 51 în Estonia și Letonia, 29 în Bulgaria, 7 în Ucraina, 2 în Germania și unul în Polonia. Hesburger are peste 6.000 de angajați doar în Finlanda, iar, la nivel internațional, numărul total al angajaților lor depășește 8.700 de persoane.

În anul 2023, cifra de afaceri din vânzări pentru toate restaurantele Hesburger din Finlanda a fost de 286 mil. euro, iar pentru cele situate în afara Finlandei, de 172 mil. euro.

Informații suplimentare se pot găsi pe site-ul local al companiei: www.hesburger.ro

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.