Loading

…iar pe parcursul anului, când va fi rectificarea de buget, sunt șanse ca acest club de fotbal românesc originar din Horezu, județul Vâlcea, să mai fie ajutat și cu alte importante sume de bani. Așadar, consilierii județeni au votat „pentru” alocarea sumei de 100.000 lei pentru susținerea echipei de fotbal Flacăra Horezu”.

„Anul trecut a fost unul dificil și, chiar dacă alocările bugetare au fost mai reduse, am găsit resurse financiare pentru a susține în continuare sportul vâlcean. Astăzi, am fost prezent la Horezu unde, alături de primarul Nicolae Sărdărescu, am semnat contractul de parteneriat, prin care alocăm suma de 100.000 lei echipei locale de fotbal. În urmă cu trei ani, Flacăra Horezu a reușit performanța de a promova în liga a III-a. Noi, CJ Vâlcea, le-am fost alături încă de la început, și ne bucurăm că, și cu sprijinul nostru, s-a menținut în acest eșalon fotbalistic și a adus bucurie în rândul suporterilor cu fiecare meci câștigat. Performanța implică și costuri pe măsură și, tocmai de aceea, CJ Vâlcea va rămâne alături de echipa de fotbal din Horezu, așa cum va proceda și în cazul celei din Dăești. Felicitări și mult succes în noul campionat!”, subliniază președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Primarul Nicolae Sărdărescu se arată extrem de mulțumit de „eforturile” pe care Consiliul Județean le-a făcut pentru această echipă și spune că „aveam nevoie de acești bani. Ne pică la țanc pentru că sunt cheltuieli destul de importante și nu putem renunța la această echipă pentru faptul că este foarte iubită și atrage nu numai tineret, dar și multe persoane în vârstă, cărora le place fotbalul, le place sportul. Sperăm ca în timp să mergem mai departe și să creeăm o emulație privind activitățile sportive care se organizează în localitatea noastră”.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.