primaria mateesti

Loading

Primarul asigură respectarea drepturilor și libertăților cetățenilor și are rolul de autoritate executivă oficială în cadrul Consiliului Local. Suntem în febra electorală, pregătirile pentru alegerile locale din 9 iunie sunt în toi.

Avem, așa cum ne-am obișnuit în ultima vreme, o campanie electorală murdară, pentru că goana nebună după viitoarele voturi ale cetățenilor dă naștere la monștri. Calomnia, minciuna și agresivitatea verbală nu sunt o noutate în campaniile electorale, ele făcând chiar diferența între candidați. Fiecare rundă de alegeri are partea ei consistentă de murdărie. Localele din 2024 nu se abat de la regulă. Deci, nu e prima dată când cetățenii se confruntă cu asemenea porniri politico-administrative. Pe de altă parte, campaniile fără calomnii, minciuni și agresivitate verbală nu au un succes scontat. Concret, ești cu bun simț, îți poți lua adio de la un posibil mandat, fiindcă ți-ai ratat șansa și ținta – neînjurând!

Primarul în funcție al comunei Mateești, Cosmin Angelescu, care s-a dovedit a fi un primar gospodar și, pe scurt, la locul lui, nu scapă nici el de calomnii și minciuni.

Iată ce spune un cetățean al zonei:

„Eu vă arăt,voi judecați! Obișnuind deja să demonstreze că se poate și pălmuind gurile rele, administrația locală în frunte cu domnul primar, duce la pas accelerat, lucrări pe toate fronturile. Astăzi se asfaltează în punctul la Honcioiu, drum care face legătura cu câteva gospodării, peste râul Tărâia, plus deservește nenumărate parcele agricole! De asemenea, aici a fost realizat podul de legătură care lipsea! La biserica din Turcești, din luncă cum o știm în comunitate, se desfășoară construirea unei capele mortuare! Construcția este executată de societatea Gospodarul, la care își aduc aportul lucrativ, concetățeni ai noștri, sprijinind astfel economia locală! La Școala Gimnazială Mateești se desfășoară lucrări de pavimentare și spații verzi. Lucrările sunt în ritm alert pentru a evita disconfortul creat de șantier! Am revăzut în amintiri, locul unde profesorii noștri dragi, ne grupau pe clase, pentru careu! Salutăm pe cei responsabili de binele comun și le urăm sănătate, spor și mult succes!”

Deci, se poate! Ce anume? Să nu intri în conflict cu cei care aruncă cu noroi, deși ei nu au făcut nimic pentru comunitate, și să promovezi activitatea administrativă a localității din care faci parte. Primarul în funcție, folosind astfel de metode, personal sau prin susținători, își fidelizează în mare parte electoratul, câștigând! S-ar putea ca acest experiment să-i ajute, pe unii, să scape de calomnii, minciuni și vorbe aruncate fără nici o bază legală. În 9 iunie vom vedea dacă mizeriile electorale și-au atins scopul. Noi spunem că nu și-l vor atinge! Lumea e sătulă de mizerii!

Îi urăm succes primarului comunei Mateești – Cosmin Angelescu, un primar gospodar care a ridicat comuna din primul mandat, preluând un dezastru administrativ de la fostul primar liberal, al cărui nume considerăm că nu are rost să-l amintim!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.