211 total views

În zi de mare sărbătoare, de Sfinţii Petru şi Pavel, în comuna Tomşani, a fost inaugurată puntea pietonală ce leagă satul Foleştii de Sus de satul Bălţăţeni. În colaborare cu Parohia Foleştii de Sus, preot Găman Vasile Emanoil, a fost construită o troiţă care a fost sfinţită odată cu inaugurarea punţii pietonale. Costurile au fost asigurate din bugetul propriu.

T2

În comună sunt şi alte obiective în derulare

L-am găsit pe edil în mijlocul muncitorilor, indrumându-i cum să facă şi ce să facă să iasă totul bine. Este ştiut faptul că trebuie să stai pe lângă muncitori ca lucrarea să iasă bine şi din acest motiv primarul Pearcu îi îndruma şi supraveghea pe cei care se ocupau de lucrare.

T1“În momentul de faţă, se lucrează la un depozit modern pentru lemne de foc, necesar primăriei şi şcolii, precum şi la un garaj pentru microbuzele şcolii. Investiţia, situată în curtea şcolii, a fost realizată cu bani din bugetul şcolii şi suplimentată cu bani din bugetul local”, susţine primarul Dumitru Pearcu.
Edilul comunei Tomşani ne-a mai spus că peste o săptămână toate drumurile de tarla din câmp, adică 30 km, care facilitează calea de acces a cetăţenilor către terenurile acestora, vor fi pietruite în totalitate, astfel încât cetăţenii să poată să-şi strângă recoltele şi să ajungă mai uşor în pădure, la lemne.

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.