177 total views

De când a preluat fotoliul de primar al comunei Stoeneşti, Gheorghe Dumbravă a reușit să implementeze diferite proiecte care să vină în sprijinul cetățenilor și care, totodată, să ajute la transformarea unei localități ce rămăsese încremenită în timp. Dumbravă, luptă cu toate armele, în fiecare zi, să aducă comuna la standardele civilizaţiei.

BDGÎn 2012, comuna Stoeneşti nu avea nici un 1 km de asfalt, apă curentă, canalizare, centru civic, cămine culturale modernizate şi multe altele. Astăzi, prin eforturi supraomeneşti (ştiind că de mai bine de 5 ani, România se confruntă cu criza economică), când nu sunt bani, iar proiectele europene sunt foarte greu de accesat şi finanţat, stoeneştenii, datorită edilului comunei, Gheorghe Dumbravă, se pot bucura de multe lucruri de care au fost privaţi până acum şi anume: 10 km de asfalt, 5 km de canalizare, 40 km de apă curentă în 8 sate din 13, cămine culturale renovate şi modernizate, dar şi un centru civic aşa cum trebuie să aibă orice comună dintr-un judeţ.

Cetăţenii mulţumiţi

Relaţia dintre primarul Gheorghe Dumbravă şi cetăţenii comunei este întotdeauna constructivă. De câte ori am fost la Primăria Stoeneşti pentru a sta de vorbă cu edilul, de fiecare dată, în biroul dumnealui, am găsit cetăţeni care îl felicitau şi îi mulţumeau pentru respectul pe care li-l poartă, dar şi pentru promptitudinea cu care le sunt rezolvate diferitele probleme. De când a fost instalat în fotoiul de primar, Gheorghe Dumbravă nu şi-a uitat promisiunile făcute în campania electorală şi a încercat din răsputeri să le onoreze. “Faţă de ceilalţi primari care ne-au promis multe, dar nu au făcut nimic, acesta chiar face. Se vede că localitatea s-a schimbat şi că lucrurile merg mai bine. Acum ne este drag să venim la Primărie şi să stăm de vorbă cu domnul primar, care întotdeauna ne deschide uşa şi ne ascultă cu răbdare toate solicitările”, spunea un cetăţean pe care l-am găsit în biroul edilului.

Sărăcie în Stoeneşti

Dumbravă se declară nemulţumit, după trei ani de mandat, că în ciuda tuturor eforturilor depuse, la Stoeneşti încă este sărăcie. “La noi este sărăcie. Atunci când am venit la Primărie, şi nu mi-e ruşine să o spun, erau mărăcini peste tot, era un dezastru. Suntem, vă spun cu tristeţe, în urmă cu 10 ani faţă de vecinii noştrii, Bărbăteşti şi Buneşti”.

Dumbravă a solicitat să fie ajutat

Săptămâna trecută, mai exact, miercuri 1 iulie, Gheorghe Dumbravă a preluat funcţia de preşedinte a Organizaţiei PSD Stoeneşti. În cadrul lucrărilor Conferinţei, edilul, în faţa a 200 de stoeneşteni, a solicitat delegaţiei prezente la învestirea sa, să fie ajutat. “Din suflet vă rog, în numele meu şi al celor 3500 de locuitori ai comunei, să ne sprijiniţi!”
Edilul şi-a propus să aducă localitatea la standarde europene: “Un prim pas este acela de a crea locuitorilor un trai decent. Suntem în secolul 21, în anul 2015, şi este absolut normal să aspirăm către mai bine. Majoritatea comunelor vâlcene beneficiază deja de condiţii optime de trai, dar o parte din stoeneşteni trăiesc încă la limita sărăciei”, ne-a declarat primarul Dumbravă.

Promisiuni şi sprijin

Din anumite surse, în urma promisiunilor făcute de mai-marii partidului, am aflat că primarul Gheorghe Dumbravă va face parte din viitoarea conducere a PSD Vâlcea. Suntem convinşi că edilul din Stoeneşti îşi va respecta toate promisiunile făcute locuitorilor, mai ales că va primi sprijinul promis din partea membrilor marcanţi ai PSD Vâlcea, prezenţi săptămâna trecută la învestitură.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.