Loading

Rădulescu anunță public că la Ghioroiu a pus „primul covor asfaltic din acest an”, un covor care nu va avea nevoie de reparații în următoarele 30 de zile. Ce să mai, „calitate și siguranță”, la Ghioroiu!

Totuși, pentru aceste beneficii, conducătorul de la Ghioroiu iese cu ode pentru „marele” șef de județ, că dacă el nu era Ghioroiu „murea”! Interesant este că prezident nu apare în clipul de promovare și pentru prima dată, poate, vedem că lipsește de la „împăunare”, lăsând totul la aprecierea regizorului din CJ. Nici măcar Marin, vicele fără ocupație, nu a fost prezent, înlocuindu-l pe acesta, la „marea” asfaltare, pentru a demonstra că în această instituție avem o echipă. Adevărul este că Marin nu are voie să laude acest demers administrativ, că-i ia fața prezidentului. Și nici nu este meritul lui, până la urmă, că doar Rădulescu gândește și muncește în această instituție. N-ați văzut cum prezintă el tot ce face? Eu am decis, eu am fost, eu am avut această idee, la îndrumarea mea s-a făcut, eu am fost la minister, eu am vorbit cu x, y. El și doar el! CJVL are vicepreședinți?   

Am început Programul de întreținere și reparații drumuri și poduri județene, aprobat de CJ Vâlcea pentru acest an. Se toarnă asfalt pe DJ 651 A Bălcești- Ghioroiu- limită județul Gorj, pe raza comunei Ghioroiu (km 7+800 și km 8+800). Covorul asfaltic pe care colegii de la RAJDP îl realizează în aceste zile vine în continuarea tronsonului asfaltat anul trecut, pe acest drum. Premergător acestor lucrări, au fost executate reparațiile asfaltice și tăierile de acostamente, iar după asfaltare se vor realiza acostamentele din piatră spartă și marcajele rutiere. De altfel, în programul pe anul acesta am prevăzut asfaltarea a 2 km din acest drum, urmând ca, în funcție de buget, să asfaltăm și cel de-al doilea kilometru, în cel mai scurt timp”, se arată în comunicatul transmis doar pe contul prezidentului și în nici un caz și pe contul de Fb al CJVL.

În loc de concluzii,

Un pesedist de renume, întrebat unde este Rădulescu, marți trei ceasuri rele, scuze, marți 15 martie, a spus sec: „Unde dracu să fie? La București, să o pună pe aia scundă la ISJ, pe… cum o chemă, Dobrete parcă!!!”, nervos fiind omul peste măsură, dar nu am înțeles și de ce!?

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.