Loading

..la nici 21 de ani, și vedem cum de-a lungul timpului Gutău Mircia și-a folosit copiii pentru tunurile imobiliare (punându-i acționari sau administratori pe mai multe societăți), că doar nu putea Vlad Gutău să construiască la 21 de ani blocuri, abia făcea cunoștință cu viața și sigur nu se ocupa de construcții. În plus, Vlad Gutău a închis și deschis sau radiat un număr impresionant de firme cu domeniul de activitate, în mare parte, „jocuri de noroc” și care au avut puncte de lucru unde nici nu visați unii dintre voi – prin toată țara.

Pentru SC Continente SRL, societate administrată, la ora actuală, de Verigeanu Florin, angajat SCM Râmnicu Vâlcea – 120.000 lei/an, asociați Cristina Gutău și Vlad Gutău, arhitect Doina Negoiță întocmea în martie 2007 „Memoriu Prezentare” la solicitarea beneficiarului SC Continente SRL, adminsitrată la vremea respectivă de Vlad Gutău, care nu avea nici 21 de ani împliniți, dar își făcea chipurile „Complex Rezidențial”, pe Morilor 32.

Proiectantul general a fost SC Joc Art SRL, din Râmnicu Vâlcea, pe care-l regăsim și pe la lucrările Primăriei. Terenul pe care s-au construit blocurile (3 sau 4 nu știm exact) și nu numai are o suprafață de 7.478 mp și se află în proprietatea SC Continente SRL, conform contractelor de vânzare-cumpărare din decembrie 2004 și mai 2005.

Arhitect Doina Negoiță, în schimbul întocmirii „memoriu prezentare-regulament aferent PUZ”, a primit un apartament în unul din aceste blocuri, iar informația este 100% sigură, deținem documente în acest sens, listate de OCPI.

Acum, pe față, Gutău Mircia își face un alt bloc prin,

SC Continental Properties SRL – acționar 100% tot Vlad Gutău, denumirea veche a societății este SC Vlad Gutău Invest SRL, cu sediul social în Bucureşti, Sectorul 6, Calea Plevnei, Nr. 145B, Bloc 4, Etaj 4, Ap. 4022 și a avut ca activitate principală – activități de jocuri de noroc și pariuri. SC Continental Properties S.R.L, acum are sediu în oraş Ocnele Mari, Strada 22 DECEMBRIE, contract de comodat, nr. 1 din data 16.07.2019, data de început a valabilităţii pentru dovada de sediu: 16.07.2019, data expirării dovezii de sediu: 16.07.2039, durata: 20 ani. Vlad, șterge codurile – restaurante, alimentație și jocuri de noroc și pariuri și adaugă dezvoltare (promovare) imobiliară.

Suprafața de teren pe care se ridică „Veranda Residence”, beneficiar fiind SC Continental Properties SRL, este de 3058 mp, teren împrejmuit, teren achiziționat pe societatea Continental Properties – nu știm cu ce bani, poate din jocurile de noroc. Afacerile familiei Gutău nu pot fi justificate! Dar după alegeri probabil se vor descoperi și aceste achiziții suspecte.

Monica Gutău calcă pe urmele socrului – falsifică declarațiile de avere,

Am scris, că Monica Gutău nu deține nimic, dar își face casă și nu are soț, nefiind trecut la rubrica „venituri ale membrilor săi de familie”. Probabil, după articolul cu titlul „Monica Gutău, Nora Primarului Gutău Mircia, Fals Cu Știință În Declarații Publice!”, a fost sfătuită să „construiască” niște venituri, așa cum își construiește și casă și bloc. Am aruncat o privire pe declarația de avere depusă în iunie 2020, pentru anul fiscal 2019, și vedem că deși în declarațiile anterioare nu avea trecut nimic, acum, surpriză!, are și donații și vânzări și cont deschis în 2008 și venituri.

Cont în lei – 28.269 lei. Vlad Gutău vinde către Vârlan Alexandra, chiar în mai 2019 un apartament achiziție anterioară căsătoriei și „obține” un venit de 220.000 euro. De la Ștefănescu Ștefan, din Călărași, Gutău Monica primește o donație pentru construcția casei, prin transfer bancar, în cuantum de 39.000 euro. La capitolul venituri, Monica trece salariul încasat de la CAS Vâlcea – 9500 lei și salariul încasat de la Consiliul Județean – 20.166 lei, dar și un salariu de la, atenție!, Parlamentul României, București – 39.076 lei – și deși nu știm cine l-a încasat, nefiind menționat, bănuim că Vlad Gutău este beneficiarul, Monica nu avea cum și când. Dacă acest venit este al ei, demonstrăm pentru a nu știm câta oară că a mințit în declarațiile de avere, în toate, falsificându-le. Totuși, venitul este trecut în dreptul „soț/soție – deci venitul este mai mult ca sigur al lui Vlad Gutău și din nou vedem date incomplete, probabil s-a ferit să vedem că Vlad Gutău a fost angajat de cineva în Parlamentul României și poate mai este și acum!!!

FAMILIA GUTĂU ȘI-A CONSTRUIT AVEREA ȘI S-A ÎMBOGĂȚIT DOAR PRIN ÎNȘELĂCIUNE – DOVEZILE CURG

Conferința de presă susținută de președintele Partidului Inițiativa Națională (PIN), deputatul Cozmin Gușă. În imagine: Vlad Gutău și Cristina Gutău, copiii primarului de Râmnicu Vâlcea, Mircea Gutău și președintele P.I.N., Cozmin Gușă”. De ce au fost cei doi prezentați în această conferință nu știm și nici nu ne interesează, dar cu siguranță înțelegem multe…

PENTRU TOT CEEA CE AM DEZVĂLUIT ÎN ACEST ARTICOL DEȚINEM DOCUMENTE OFICIALE 

AȘA NU SE MAI POATE! HAI LA VOT, DACĂ NU VREI CA GUTĂU SĂ-ȘI MAI FACĂ UN BLOC

DECLARAȚIE DE AVERE –  Gutau_Monica_2020

CONSTRUCȚIA NOULUI BLOC

BLOCURILE DE PE MORILOR 32

 

BLOCUL DE PE STRADA EPISCOPIEI

CLUBUL ȘI RESTAURANTUL VEDERE DIN SPATE

CASALE DE PE STRADA MIHAI VITEAZU – MIRCIA GUTĂU SI CRISTINA GUTĂU

BIROU NOTARIAL MARIANA GUTĂU

STIMAȚI CITITORI, NU VĂ SUPĂRAȚI PE NOI, DAR DOMENIUL BOIERESC DE LA OCNIȚA NU-L AVEM, ÎNCĂ

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.