190 total views

Clădirea Instituției Prefectului Vâlcea este un șantier în lucru pentru că a intrat în reparații și zugrăveli exterioare la fațada clădirii. Lucrările efectuate de SC Stigi House SRL din Râmnicu Vâlcea, au fost începute la jumătatea lunii august și urmează a se finaliza la finele lunii noiembrie. Un lucru foarte bun, de altfel, pentru că Instituția Prefecturii își are sediul chiar în centrul municipiului și cum zona este într-o continuă modernizare, prin diferite lucrări, și clădirea Prefecturii trebuia să se alinieze și să-și schimbe aspectul murdar într-unul curat.

În schimb, domnule prefect Florian Marin, ce facem cu cetățenii? Am observat la începutul săptămânii că angajați ai instituției stăteau la fumat pe o bancă din lateralul clădirii, intrarea Pașapoarte, dar cetățenii în picioare.

Prezentăm acestui articol băncile amplasate de municipalitate în preajma clădirii, pentru cetățenii care vin cu diferite probleme la sediul instituției, și care din câte știm acestea mai tot timpul sunt folosite la o capacitate maximă. De câteva zile sau poate chiar de mai multe, personal acum am observat, aceste bănci nu pot fi folosite, iar angajații care stau la fumat nici în gând să anunțe pe cineva, undeva, ca acestea să fie curățate pentru că arată groaznic și nu pot fi folosite de cetățeni.

Dureros este că nici după ce le-am spus că voi face public ceea ce am văzut, nu au avut în vedere să anunțe pe cei în drept care se pot ocupa de curățarea lor, ignorând în totalitate și că le-am arătat ce scrie inclusiv pe zidul clădirii: „aveți dreptul la o primire de calitate, atentă și politicoasă”…


Angajații pot fuma în continuare în liniște, pe bancă, cetățenii nu contează!


Până la urmă, cine trebuie să rezolve problema băncilor afectate de dejecțiile porumbeilor, Prefectura, Primăria, Consiliul Județean, Poliția, cetățenii, cine, domnule prefect Marin?

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.