255 total views

…după ce președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu s-a lăudat pe facebook că a participat la Horezu, alături de edilii din zonă, la meciul din saisprezecimile Cupei României la fotbal, unde echipa Flacăra Horezu a întâlnit o echipă de Liga 1, Astra Giurgiu și a promis că se va implica în continuare în susținerea sportului.

„Vreau să-i asigur pe vâlcenii iubitori ai sportului că mă voi implica, în continuare, în susținerea sportului de masă, dar și cel de performanță. Datoria noastră este să fim alături de oameni și de nevoile lor!”

În acest context, unui cetățean nu i-a plăcut lauda și a luat atitudine. Astfel, s-a gândit că ar fi bine să-i transmită un mesaj de suflet președintelui că poate dumnealui nu știe de condițiile de trai ori de corupția unei instituții vâlcene.

„ar fi cazul să vă implicați și să susțineți ceramiștii autentici horezeni care suntem făcuți praf de marele comerț, știți că suntem ultima generație de ceramiști? Singurul sat UNESCO, Olari știți unde este și cum arată? Știți că tot ce vând comercianții din Bulgaria, Dragonul Roșu, etc, se vând sub pretextul că sunt făcute de noi horezenii, iar Protecția Consumatorului Vâlcea este coruptă? Nu ne interesează performanța în fotbal atâta timp cât condițiile de trai sunt de secolul XIX încă”.

În replică, șeful județului îl asigură că va trata cu atenție cele spuse, îi solicită un număr de telefon urmând a-l contacta pentru sugestii și propuneri.

„Din păcate multe produse autentice românești au de suferit în urma invaziei produselor specificate de dumneavoastră! Vă asigur că voi trata cu atenție ce ați spus și dacă doriți puteți să îmi lăsați un număr de telefon în privat și vă voi contacta pentru a discuta sugestii și propuneri inclusiv detaliile unei întâlniri la dvs. în zonă! O seară bună!”, închide discuția Rădulescu.

În discuție intervine și deputatul Buican care îi transmite cetățeanului că organizează o întâlnire în curând, spre binele mesteșugarilor și îl îndeamnă să ia legătura cu fostul edil al orașului Horezu – Fârtat Ilie.

Acum, cetățeanul a lansat în spațiul public niște acuze la adresa unei instituții și nu știm dacă ceea ce a promovat poate și proba. Poate Rădulescu i-a solicitat numărul de telefon pentru a-l contacta în secunda 2 și probabil „să-l sfătuiască” să nu mai expună public asemenea acuzații, că nu dă bine…

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.