3,741 total views

„Bă”, ne luați de proști ? Nu puteați să mimați și voi un alt punctaj !!! Pe față ne arătați cât de nesimțiți penali puteți să fiți ? Tupeistul a avut de  învățat pasaje din Legea 319/2006, Legea 53/2003, OUG 57/2019, Legea 307/2006, Ordinul MFP 2634/2015 privind documentele financiar contabile, Ordinul MFP 2861/2009 pentru aprobarea Normelor privind organizarea și efectuarea inventarierii elementelor de natura activelor, datoriilor și capitalurilor propri, Regulamentul de Organizare și Funcționare (ROF) al DADP și voi vreți să spuneți că a luat 100 de puncte ? „Bă” DNA, lucrarea individului este suspectă și pute a infracțiune !!! Cum mama dracu unu să ia 5 puncte, altul 60 și musiu Preda 100, dacă nu cumva a venit cu lucrarea făcută de acasă ??

DNA, îți spunem că Primăria  Râmnicu Vâlcea a dat publicității rezultatele obținute la proba scrisă a concursului din data de 28 mai, în vederea ocupării postului de administrator, personal contractual de execuție, perioadă nedeterminată din cadrul Compartimentului Baza de Agrement. Deci, domnilor care dormiți în alte posturi călduțe și extrem de bine plătite, aveți mură în gură detaliile unei posibile (posibile…prietenii știu de ce !) infracțiuni !!! Ce mai vreți ? 

Așadar, deși conducerea Primăriei nu a afișat selecția de dosare, afișează în schimb rezultatele obținute în urma probei scrise, unde vedem că din patru participanți unul nu s-a prezentat (săracul când a văzut cu cine are a face, și-a dat seama că nu poate concura), altul a fost „respins”, luând 5 puncte și doi „admiși” cu 100 și respectiv 60 de puncte. Candidații care au obținut minimum de 50 de puncte la proba scrisă se vor prezenta la proba interviu ce va avea loc în data de 4 iunie 2021, cu începere de la ora 10.00, la sediul DADP, din Râmnicu Vâlcea.

Din comisia de concurs au făcut parte Floarea Dumitru – director, Gheorghe Mihail Daniel – șef serviciu public Grădina Zoologică, Visalon Marius – șef serviciu tehnic, iar secretarul comisiei a fost Ștefănescu Nicolae – inspector compartimentul Resurse Umane. Examenul a fost unul tip grilă, 20 de întrebări cu trei variante de răspuns. Cu alte cuvinte, ghici ghicitoarea mea și nici nu te stresa !!!

Deci, așa cum spuneam din titlu, Preda Eugen, soțul fostei „vicese” a luat 100 de puncte, la examenul dat în fața celor care, atenție!, în legislația 2016-2020, au fost în subordinea „nevestisii”. Mai are rost să comentăm altceva ? NU ! Vai mama noastră cum e condusă administrația locală și nu numai !

De ce Gutău acceptă să „și-o ia” făcând astfel de compromisuri, dovedind personal ce bine respectă legea și ce administrație corectă oferă ? Pentru că Preda Maria, ne spun cunoscătorii care nu pot să ne dea și dovezi, este „piesa numărul unu în făcut jonglerii financiare, pe persoană fizică”.

Spuneți voi, ce nota va lua Preda Eugen la proba orală ?

A…și încă ceva ! Pentru că postul de administrator la ștrandul municipal este doar pe perioada verii, după închiderea sezonului, Preda va fi mutat pe o altă funcție și apoi alta, alta și tot așa, până va ajunge pe un salariu satisfăcător, că și-a luat post pe o perioadă nederminată și nu determinată, ca cea a Theodorei Andreianu !!! Vom vedea cum nevasta îl va transfera de pe un post pe altul. E mai „înfiptă” vicesa, decât Andreianca cea mare…politic vorbind, nu vă gândiți la altele !!!

Când a dat „examen” pentru postul de șofer în cadrul Coloanei auto, la Apavil, a luat 26 de puncte din maxim 26, iar concurentul lui, Zamfir Viorel a luat 24 din 26. La proba orală Zamfir este descalificat și este „admis” doar Preda !!! Nu vă mirați, omul stă super bine la capitolul legislație, învață pe rupte. Tipul e tobă de carte, dar nu vrea director, vrea doar șofer sau administrator. Să nu fiți surprinși când vom vedea pe 4 iunie cum concurentul său se va alege cu un calificativ „respins” și Preda „admis”. Preda oricum se duce degeaba la interviu, el este deja angajat, doar că nu și-a semnat și contractul de muncă…

Preda Eugen a ajuns unde și-a dorit, un job unde ciubucul se face la liber ! Doamne ferește să nu ne interzică iar Guvernul să mergem la plajă, că Preda rămâne „sărac” și ar fi păcat. Conacul de 5 ***** trebuie îngrijit !!!

Hai, nu vă supărați că politicienii de „marcă” ai județului/municipiului își angajează odraslele, soții, frații, cumnații, verii, mamele, tații, prietenele, amantele sau alte categorii de oameni care fac parte din clanul lor politic. Viața e greu, iar noi le dăm celor de la DNA, DGA, DIICOT, Parchet informații gratuite degeaba !!!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.