2,052 total views

În 11 februarie 2021, pe rolul instanțelor se formează dosarul cu nr. 456/90/2021, la secția a II-a civilă, în contencios administrativ și fiscal, având ca obiect anulare act emis de autorități publice locale.

Reclamanți în acest dosar sunt consilierii PSD și PER, iar pârâții cei doi viceprimari : Virgil Pîrvulescu, cel care în continuu este atacat pe toate fronturile cu tot felul de mizerii neverificate și aruncate în spațiul public doar pentru a fi denigrat, dar și Andrei Gheorghiu, trădătorul șef al „alianței închegate” forțat politic pentru ca acesta să ajungă pe funcția pe care astăzi încă o mai ocupă.

„Am câștigat, pe fond, la Tribunalul Vâlcea, procesul intentat de consilierii locali PSD și PER din Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea împotriva alegerii viceprimarilor municipiului Râmnicu Vâlcea. Poate vă amintiți că la acea dată primarul și acești consilieri au părăsit sala de ședință, întrucât considerau că alegerea viceprimarilor a fost ilegală. Până și secretarul general, care se presupune că știe să aplice corect legea, a decis să nu contrasemneze pentru legalitate acea hotărâre. Astăzi am dovedit că nimeni nu este mai presus de lege și că cei care ar trebui să reprezinte interesele cetățenilor nici măcar nu o cunosc. Așa cum am susținut mereu, Primăria orașului Râmnicu Vâlcea plânge după specialiști!”, a scris viceprimarul Virgil Pîrvulescu, pe contul personal de facebook.

Din păcate, Pîrvulescu face public și ruperea „alianței”, formată din consilierii locali PNL și USR PLUS, pentru că cei trei useriști urechiști au decis să voteze împotriva dezvoltării orașului și s-au aliat cu consilierii PER și PSD și implicit cu primarul.

„După o campanie electorală în care Andrei Gheorghiu a declarat că va lupta împotriva abuzurilor din primărie, iată că astăzi acesta, împreună cu colegii săi de partid, a decis să se alăture acestor abuzuri. Practic, acesta și-a văzut doar propriul interes. A stat alături de noi, consilierii locali PNL, prefăcându-se că dorește să contribuie la dezvoltarea orașului, doar pentru a deveni viceprimar. Acum, văzându-se cu „sacii în căruță”, acesta a arătat de fapt pe cine susține și ce vrea să facă pentru oraș. Recunosc, sunt dezamăgit de acest joc politic penibil, însă nu mă opresc aici! Voi continua să lupt corect și drept, respectând întotdeauna prevederile legale, pentru orașul Râmnicu Vâlcea și pentru locuitorii acestuia”, mai susține viceprimarul Pîrvulescu.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.