Loading

…„poate dacă autoritățile, în frunte cu domnul primar Mircia Gutău, și-ar fi făcut datoria așa cum trebuie, nu am fi ajuns în situația aceasta. În schimb, încercând să își ascundă propriile greșeli, acești domni se folosesc cu nonșalanță de criza sanitară provocată de COVID-19 pentru a pasa vina în alta parte, numai în curtea lor nu.

Chiar și în ultimul ceas, aceștia preferă să declanșeze o lupta politică, chit că viețile cetățenilor sunt în joc. Unde s-au dus banii, domnule primar? Este o întrebare pertinentă, pe care și-o pun mulți dintre cetățenii Râmnicului. Și este o întrebare al cărui răspuns noi trebuie să îl aflăm, în calitate de plătitori de taxe și impozite. Criza actuală nu vă da niciun drept să vă mușamalizați propriile greșeli, ba chiar vă obligă să fiți complet transparent în ceea ce privește cheltuielile primăriei. Iar adevărul, indiferent cât încercați dumneavoastră să îl ascundeți sub preș, o sa iasă la lumina!”, afirmă public Virgil Pîrvulescu

Noi spunem altceva și anume: că Gutău trebuie să iasă public cât mai repede și să ne spună ce costuri au lucrările de betonare din jurul blocurilor, ce costuri au lucrările de înlocuire borduri bune, ce cost are lucrarea vis-a-vis de sediul Poliției Municipiului, ce cost au lucrările de pe Matei Basarab, ce costuri are lucrarea de asfaltarea a celor 17 străzi, ce cost a avut lucrarea de schimbat gardu din Traina ori alte zeci de lucrări ascunse și inutile cetățenilor.

Asta trebuie să facă public Mircia Gutău, pentru că cineva din Primărie face anual un raport în baza Legii 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică.

Live-ul poate fi urmărit accesând link-ul – https://www.facebook.com/VirgilPirvulescuRamnicuValcea/

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.