Loading

Pandemia de coronavirus a obligat românii să stea în casă și să nu iasă aproape deloc, cu mici excepții. Izolarea și singurătatea au devenit probleme cu care se confruntă foarte multe persoane, indiferent de vârstă sau de sex. Specialiștii atrag atenția că aceste fenomene pot avea consecințe asupra psihicului uman, chiar și în cazul oamenilor sănătoși și că stresul, anxietatea și insomnia își vor face simțită prezența, mai devreme sau mai târziu.

Astfel, se impune a fi luate câteva măsuri în acest sens, pentru a traversa cu bine perioada izolării. O problemă cu care se confruntă mulți este și cea referitoare la menținerea în formă a corpului. Dieta dezechilibrată, sedentarismul accentuat și activitățile desfășurate doar în mediul online au dus la acumularea kilogramelor în exces, ușor de observat în fața oglinzii.

Iată ce poți face pentru a arăta fenomenal la sfârșitul acestei perioade:

Vrei să arăți bine, să nu-ți faci probleme că hainele ți-au rămas mici și să rămâi la fel de veselă și plină de viață? Ai nevoie de câteva soluții simple, astfel încât, la sfârșitul izolării, să arăți fenomenal fizic și să fii bine și psihic.

  • În primul rând, trebuie să nu uiți să faci mișcare în fiecare zi, chiar dacă nu pleci nicăieri. Fă-ți un program fix, apelează la un antrenor de fitness, care predă lecții în mediul virtual și ia-ți o minge medicinală, pe care o poți utiliza pentru a face câteva exerciții de tonifiere musculară. Vei observa, în scurt timp, că reintri în forma fizică optimă și că te vei simți minunat. Dacă ai nevoie de accesorii, atunci intră pe site și începe să faci sport, pentru a-ți recăpăta silueta fără probleme;
  • În al doilea rând, ține cont că poți păstra legătura cu cei dragi, cu ajutorul Internetului sau a telefonului mobil, iar acest lucru îți va aduce confortul de care ai atât de mare nevoie în această perioadă. Totuși, singurătatea este foarte contagioasă, așa că ferește-te de prietenii deprimați, care te pot afecta și pe tine. Oamenii sunt ființe sociale, din acest motiv și emoțiile lor sunt molipsitoare. Înconjoară-te de persoane pozitive sau fă-ți cunoștințe noi! Mare grijă, totuși, la pericolele care pândesc la tot pasul în mediul online!
  • În al treilea rând, să nu renunți sub nicio formă la proiectele de la serviciu, chiar dacă ești tentată ca, pentru un timp, să uiți de existența lui. Cu ajutorul lor, mintea va rămâne activă, iar psihicul va fi în formă maximă tot timpul. În cazul în care esti concediată, trimisă în șomaj tehnic sau nu ai niciun proiect anume, nu uita de hobby-urile ce pot deveni ocupația ideală în astfel de momente. Orice persoană are o pasiune, așa că nu trebuie decât să faci ceva ce îți place: să coși, să te ocupi de tâmplărie, să repari mașina, să gătești, să faci bijuterii handmade și nu numai.

În concluzie, este vital ca, în această perioadă de izolare, să te ferești de tristețe și de depresie, să te menții în formă, să încerci să dai jos eventualele kilograme în plus, să îți faci un program în fiecare zi și să urmezi cursul normal și sănătos al vieții.

sursa foto: shutterstock.com

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.