87 total views

Actualul lider interimar al PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu şi-a anunţat activul de partid, ieri după amiază, că alegerile ce urmau a fi organizate în a doua jumătate a lunii august vor fi organizate în data de 31 iulie, adică săptămâna viitoare.

COPACENI 4Drept urmare, fratele său, Lucian Rădulescu, a anunţat telefonic poporul pesedist despre marele eveniment. Mare parte din primarii contactaţi telefonic au afirmat că graba actualului interimar are un motiv real – teama de a fi învins de senatorul Coca Laurenţiu. Prin grăbirea alegerilor, Rădulescu i-a tăiat şansa senatorului Coca de a-şi face campanie în teritoriu.

Alegeri în fuga calului la PSD Vâlcea

Organizarea alegerilor din 31 iulie este nestatutară, din cele 89 de organizaţii locale doar 50 şi ceva şi-au desemnat noua conducere. Astfel, mai mult de jumătate din delegaţi vor fi neconfirmaţi în funcţie. Primarii care au cerut explicaţii în acest sens au fost informaţi doar că ,,domnul Dragnea ştie…”. Nu prea ştim ce ştie domnul Dragnea, ales şi el tot într-o şedinţă nestatutară, dar delegaţii la şedinţa din 31 vor fi aduşi să-şi desemneze liderul ca la adunatul prunelor.
Nicolae Voicescu, primarul localităţii Fîrtăţeşti, candidat la funcţia de preşedinte alături de cei doi, a fost anunţat ieri seară cu privire la modificările operate de interimarul partidului, modificări prin care a fost scos din cursă. Primarul este plecat în Franţa până pe data de 5 august. Voicescu a afirmat că l-a informat pe deputatul Constantin Rădulescu, luni 20 iulie, de această plecare şi acesta l-a sfătuit să plece liniştit că alegerile vor fi între 15 august şi 15 septembrie, cel târziu.
,,Este o dovadă clară de laşitate, neseriozitate şi nesimţire totală, şi o face pentru că îi este frică de o confruntare, că va pierde. Nici pe vremea comuniştilor nu se punea o şedinţă de pe o zi pe alta. Mi-a refuzat dreptul de a candida. I-am spus că trebuie să plec în Franţa până pe 5 august şi m-a asigurat că nu e nicio problemă şi aseară m-a anunţat că face alegeri pe 31 iulie.”, a afirmat Voicescu.
Mulţi dintre primarii PSD s-au declarat „pentru” organizarea alegerilor cât mai repede, că s-au săturat de ,,mizeriile” interimarului şi de circul permanent din cadrul organizaţiei.
,,Indiferent cine câştigă tot Bucureştiul decide. Liderii din teritoriu fac ce li se spune, nu comentează. Aşa că nu are rost să ne mai enervăm, să le facă odată că ne-am săturat”.
Pesediştii vâlceni nu mai au nicio aşteptare nici de la interimarul de la Vâlcea pe care-l consideră o marionetă a celor de la Bucureşti, nici în noua conducere interimară a PSD, care se grăbeşte la fel ca liderul de la Vâlcea să ia puterea în partid.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.