54 total views

SC APAVIL SA VÂLCEA informează utilizatorii serviciilor de alimentare cu apă din localitatea Bălceşti, că începând cu data de 26.07.2015 a reluat furnizarea apei potabile în program continuu în localitatea Bălceşti.

apa opritaPrin urmare, toţi utilizatorii vor beneficia de furnizarea apei potabile în regim permanent, exceptând perioade de întrerupere(locală) planificată sau accidentală datorate unor eventuale avarii ce se vor comunica în conformitate cu prevederile Regulamentului de organizare şi funcţionare al serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare al SC APAVIL SA VÂLCEA.
Având în vedere prelungirea perioadei caniculare, înştiinţată de I.N. Metrologie, SC APAVIL SA VÂLCEA face apel în continuare la un consum raţional de apă din partea clienţilor săi.Precizăm că în ultima perioadă consumul de apă potabilă s-a înregistrat la limita superioară a capacităţii instalate, în condiţiile în care se utilizează apa în alte scopuri decât menajer. Reamintim că obligaţiile contractuale ale clienţilor noştri prevăd că toţi utilizatorii, indiferent de forma de proprietate, au obligaţia de a asigura folosirea eficientă şi raţională a apei preluate din reţeaua publică de alimentare cu apă potabilă. Din acest motiv, facem apel la clienţii din aceste zone să utilizeze raţional apa, doar pentru consum uman şi menajer. .

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.